Les reivindicacions polítiques dels aficionats del Barça cada dia irriten més l'Espanya més centralista. L'últim cas polèmic ha estat el del periodista de La Sexta, Radio Marca i La Razón, José Luis Sánchez, que ha carregat contra l'última pancarta exhibida al Camp Nou.

Una gegant pancarta abans del partit de Copa del Rei entre el Barça i el Sevilla va tornar a aparèixer a la graderia de l'estadi blaugrana. El missatge: 'Only dictatorships jail paceful political leaders' (Només les dictadures empresonen els líders polítics pacífics). I la resposta del periodista ha creat encara més polèmica.

Es pregunta si les reivindicacions en un espai com el Camp Nou embruten la imatge del futbol. I clarament diu que per a ell és una "vergonya". Però la xarxa s'ha revolucionat amb el seu comentari.

Igual que el missatge del periodista, les respostes són clares. La reivindicació política apareix al Camp Nou per un motiu concret i uns presos polítics que estan a la presó, però alguns no ho volen entendre.