El Barça continua somiant amb Leo Messi, i creuen que és més possible que mai poder portar-lo de tornada. Perquè després del nou ridícul del Paris Saint-Germain en la Champions League, i de totes les crítiques que està rebent, sembla realment improbable que acabi renovant el seu contracte, el qual expira el mes de juny. I aquesta situació serà aprofitada per Joan Laporta i per Mateu Alemany per aconseguir que torni a casa després de dos anys d'anar-se'n.

De moment, ja li han traslladat una proposta formal, on li demanarien que jugués dos anys cobrant el salari mínim, però a canvi es quedaria amb tots els diners que generin el partit d'homenatge que està previst fer-li. Encara que abans hauran d'aconseguir rebaixar la massa salarial, i fer espai a l'astre argentí. I la primera víctima que causaria és un Raphinha que no ha aconseguit convèncer amb el rendiment que ha ofert en els seus primers mesos a La Liga Santander.

Clarament està molt per sota de les expectatives, i en el Camp Nou no ha deixat de generar dubtes. Per a súmmum, la relació que té amb Xavi Hernández és realment dolenta, sobretot arran de l'episodi que va protagonitzar en el xoc davant el Manchester United a l'Europa League. Va deixar una imatge lamentable, i que l'entrenador català no perdona, motiu pel qual és un ferm candidat a fer les maletes. Però a canvi demanaran de recuperar la inversió que van realitzar per ell.

Amb aquest traspàs, la intenció és obtenir uns 60 milions d'euros, i deixarien una taquilla lliure al vestidor. Mentre que amb la sortida d'Anssumane Fati també confien a poder obtenir una quantitat de diners interessants, i en especial, deixar lliure el dorsal '10', que evidentment seria reservat per a Messi. Malgrat que en el PSG ha lluit el '30', el mateix número amb el qual va començar la seva carrera en l'elit, no es contempla que en el Barça no porti el dorsal que va portar durant més d'una dècada, després de deixar el '19'.

A part, no és cap secret que la relació que té amb l'internacional espanyol és realment dolenta, i durant els últims mesos que van coincidir no podien ni mirar-se a la cara.

Messi, amb gelosia de Fati

La primera raó per la qual Messi no suportava Fati era pel fet que li estigués robant el protagonisme, i hagués passat a ser el nou ídol d'una gran part de l'afició.

Sense obviar el fet que abandonés el seu pare, Jorge Messi, per canviar de representant i marxar amb Jorge Mendes.