La Kings League ha arribat per quedar-se. I la nova competició de Gerard Piqué està fent una feina brutal a les xarxes socials amb el seu hype constant i els vídeos més virals. I en l'última creació s'ha generat un festival de retrets entre els presidents on es treu molt suc. I el que més mal parat ha quedat ha estat Iker Casillas.

Esperant la final de la Kings League al Camp Nou

L'exporter del Reial Madrid i l'actual president de l'equip 1K ha estat un dels participants del vídeo que s'ha publicat per animar a la gent a comprar entrades per a la final del Camp Nou. El títol del primer campió de la Kings League es decidirà el proper diumenge 26 de març al majestuós estadi culer en una tarda-nit que s'espera que sigui una gran festa.

Iker Casillas chutando un penalti en la Kings League / Foto: Kings League
Iker Casillas xutant un penal / Foto: Kings League

I la millor manera d'animar és amb un vídeo que ha deixat Casillas retratat, però també Gerard Romero, Perxitaa i Ibai Llanos. Els que s'han salvat han estat Spursito, qui ha començat el clip, Albert Bermúdez, un dels casters de la Kings League, i Gerard Piqué, el que més mana de tots.

Els dards entre els presidents de la Kings League

Spursito ha deixat caure que Gerard Romero ja té la seva televisió per poder veure la final des de casa, ja que Jijantes FC és l'únic equip que matemàticament està fora del play-off pel títol. Romero ha recordat el fitxatge frustrat de Daniel Sturridge per Los Troncos de Perxitaa. Ibai Llanos ha patit el menyspreu d'Iker Casillas. I s'han recordat les ganes que Gerard Piqué presideixi un partit al Camp Nou. Però el pitjor parat ha estat Casillas, ja que Albert Bermúdez ha afirmat que "li faran uns altres cinc gols més al Camp Nou", recordant el seu passat com a porter del Reial Madrid i els molts malsons patits.

Iker Casillas tras encajar un gol de Ibai Llanos / Foto: Kings League
Ibai Llanos celebrant un penal marcat a Iker Casillas / Foto: Kings League

La conversa ha anat d'aquesta manera:

- Spursito: "Li passo el mòbil al que ja s'ha comprat la tele per veure el play-off des de casa".
- Gerard Romero: "Li passo al tio que encara està buscant Sturridge i que va haver de demanar ajuda a Ibai per veure si el fitxava per a aquesta fase final".
- Perxitaa: "Li passo el mòbil als dos que narraran per primera vegada un partit al Camp Nou".
- Albert Bermúdez: "Li passo el mòbil a un que estic convençut que li faran uns altres cinc gols més al Camp Nou".
- Iker Casillas: "Li passo el mòbil a un que fallarà un penal al Camp Nou segur".
- Ibai Llanos: "Li passo el mòbil al que per fi complirà el seu somni de ser president a l'Spotify Camp Nou".
- Gerard Piqué: "No sé què deuen haver dit de mi. L'únic que us dic és que us espero el 26 de març a les 16.00 de la tarda al Camp Nou. Serà l'hòstia".

 

De moment, l'única certesa és que Gerard Romero no serà protagonista a la final. Jijantes és l'únic equip eliminat, però segur que aquest proper diumenge n'hi haurà algun altre equip eliminat. I ja veurem si Casillas torna a encaixar gols al feu culer, si Ibai Llanos marca algun penal o si Sturridge acaba vestint amb la samarreta de Los Troncos.