Pep Guardiola, entrenador que sempre ha destacat per tenir una mirada posada en els joves, ha tornat a fer debutar un futbolista de l'acadèmia del Mancehster City. Concretament ha estat el català Èric Garcia, de 17 anys, que el City va fitxar del Barça ara fa un any i mig.

El seu debut ha estat a la Carabao Cup, la Copa de la Lliga, en què han guanyat el Leicester City a la tanda de penals. El central català ha disputat els 90 minuts de joc en el seu debut oficial amb el primer equip del City.

"El més important és que el club està fent una gran feina, formant jugadors que poden jugar al primer equip. I no és fàcil, tothom sap que el futbol d'en Pep és molt especial", ha assegurat Garcia. "Ahir vaig saber que jugaria... però he pogut dormir bé. No ho esperava, he estat lesionat dos mesos i tot just havia jugat el primer partit sencer contra el Hoffenheim" i "treballar amb Pep Guardiola és com anar a l'escola. Aprens cada dia", va afegir en el postpartit.

Un jove català que triomfa a Anglaterra i s'afegeix a la llarga llista de promeses del City que ja han disputat minuts amb el primer equip. A més de Garcia, també Brahim Díaz, desitjat pel Reial Madrid, o Phil Foden, la gran estrella de l'acadèmia citizen, estan entrant en els plans de Guardiola.