Les entrades del partit amistós que Barça i Reial Madrid disputaran el 29 de juliol a Miami ja tenen un preu de més de 23.000 euros a la revenda. El Clàssic és molt més que un partit i va molt més enllà d’ésser un esdeveniment esportiu i prova d’això són els preus que la gent estarà disposada a pagar per presenciar-lo en directe.

El preu inicial de les entrades per veure el matx des de l’Estadi Hard Rock de Miami (que té un aforament de 65.000 espectadors) oscil·lava entre els 325 i els 4.500 euros com a màxim. No obstant això, el popular portal de compravenda d’entrades Stubhub ja en ven més de 1.500 a un preu força més elevat. Prova d’això és que el mínim que es demana són 605 euros i el màxim arriba fins la desorbitant xifra de 23.300 euros.

El Barça-Madrid a Miami formarà part de la gira americana dels primers durant la propera pretemporada. Els blaugrana també jugaran contra la Juventus i Manchester United a Nova York en uns partits que de ben segur també aniran acompanyats de generoses quantitats monetàries. Sembla que la relació entre el futbol modern i la seva dimensió econòmica no té límit.