Semblava que el dia no arribaria mai. La carrera electoral cap a la presidència del Barça ha arribat al seu final després que els tres candidats esgotessin les darreres opcions a un debat de TV3 que va posar punt final a una campanya que s'ha allargat més del previst.

En la vigília del gran dia, Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa han aprofitat la jornada de reflexió per descansar abans que arribi el dia D. Concretament, el líder d'Estimem el Barça, conscient que ho té tot de cara per tornar a ser president, s'ha mostrat tranquil prenent un suc de taronja i compartint algunes tapes al local Europa Cafè, situat molt a prop del seu despatx. L'han acompanyat Alex Santos, el cap de premsa de la candidatura, i el seu soci Xavier Arbós.

laporta jornada reflexion elecciones barça efe

Joan Laporta, tranquil i rialler, prenent un suc a la terrassa de l'Europa Cafè / EFE

Víctor Font opta pel postureig: bicicleta KTM i dessuadora Open Arms

Víctor Font, un dels altres dos candidats, ha publicat unes fotografies en les quals se'l veu amb la seva dona damunt una bicicleta i amb una dessuadora d'Open Arms. Les crítiques no s'han fet esperar:

Toni Freixa no apareix, però sí a les xarxes

Toni Freixa, en canvi, ha decidit no mostrar-se, tot i que ha transcendit que ha sortit a fer running, com és habitual en ell.

El que sí que ha fet ha estat publicar un darrer missatge per fer balanç sobre el darrer debat: "Ahir per fi tothom va poder veure i analitzar sense que ningú li ho expliqui. Un debat és una gran oportunitat per jutjar per un mateix, sense filtres ni opinions interessades", ha escrit.

Demà sabrem qui serà el 42è president de la història del Barça, enmig d'una pandèmia, una tempesta econòmica i esportiva i amb l'ombra del Barçagate. És més que probable que el futur president ja tingui experiència al club blaugrana, però demà tocarà confirmar-ho.

 

Imatge principal: El candidat a la presidència, Joan Laporta, posa amb un grup de noies en la vigília de les eleccions / EFE