El Barça pensa en el futur i encara ho fa tenint present Ousmane Dembélé. El jugador francès, que està a punt de tornar a competir després de l'última lesió, està en plena negociació per renovar, però l'operació es complicarà.

Ousmane Dembélé no ha acabat de brillar al Barça

Ja fa temps que el Barça té dubtes amb Dembélé. No sabia si vendre'l o apostar per ell. Des de la seva arribada al club blaugrana al 2017 que no ha acabat d'explotar. El gran problema ha estat, sobretot, la falta de continuïtat per culpa de les lesions.

Barça Celta Dembélé EFE

Ousmane Dembélé lamentant-se després de fallar una ocasió / EFE

I després d'uns mesos d'incertesa per saber com evolucionaria de la seva última lesió, ja fa unes setmanes que tant el club com l'entorn del futbolista han començat a parlar sobre la seva renovació. Dembélé, que acaba contracte al final d'aquesta temporada, és una de les operacions de renovació prioritàries del club blaugrana per la seva capacitat de progressió. Amb 24 anys i un valor de mercat de 50 milions d'euros, des del Barça encara confien que si les lesions el respecten es pot convertir en un dels millors jugadors del món. I per aquest motiu pensen en renovar-lo quan abans millor.

Les 3 ofertes que gestiona l'entorn d'Ousmane Dembélé

Però tot i semblar fa uns dies que les dues parts es posaven de cara per arribar a un acord, en les últimes hores hi ha hagut un canvi de guió. Segons informa Mundo Deportivo, ara el Barça no es refia de Moussa Sissoko, l'agent de Dembélé. Tot i que el futbolista ha informat al president Joan Laporta i al vicepresident esportiu Rafa Yuste que la seva intenció és triomfar al Barça, qui podria trencar la bona sintonia és Sissoko.

Dembelé gol Barça Valladolid / EuropaPress

Ousmane Dembélé cridant després de marcar un gol amb el Barça / EuropaPress

En els últims dies, i encara segons la mateixa informació, l'agent de Dembélé està intentant evitar els directius del Barça per seguir negociant la renovació. I el que intueixen és que des de l'entorn de Dembélé estan expectants per veure si reben noves propostes de cara a la temporada vinent.

I tal com informa l'Sport, el Manchester United ara ha mogut peça per Dembélé. Precisament, el United ja es va interessar per ell la temporada passada i sempre ha estat atent a l'extrem francès. I d'aquesta manera es confirma que encara segueixen inscrits dins de la llista de clubs interessats en firmar Dembélé gratuïtament a partir de la temporada vinent.

De moment, ja apareixen a la llista la Juventus, que fa mesos que s'està movent en aquest sentit; i el Borussia Dortmund amb Mino Raiola al darrere, que té la intenció d'incloure'l en l'operació del fitxatge d'Erling Haaland.

Ousmane Dembele Barca Sevilla gol EFE

Ousmane Dembélé amb els braços oberts després de marcar un gol amb el Barça / EFE

Interessin aquestes ofertes o no, és una tàctica per garantir-se un bon futur o simplement per pressionar el Barça per renovar a l'alça. Les cartes de cadascú comencen a destapar-se.

 

Imatge principal: Ousmane Dembélé celebrant un gol amb el Barça / EFE