Passen les setmanes i Gavi continua sense renovar el seu contracte amb el Barça. Les sensacions d'ambdues parts són positives, però continua sense arribar l'acord definitiu, la qual cosa ha provocat que el Chelsea hagi tornat a la càrrega. Al novembre, mitjancers relacionats amb l'actual campió d'Europa van contactar amb l'entorn de Gavi per posar a sobre de la taula una oferta marejant i, veient que l'andalús continua sense renovar, han tornat a posar-se en contacte amb el futbolista, per recordar-li que té les portes de Stamford Bridge obertes.

I és que Roman Abramovich no vol perdre potencial. Després de renéixer amb la Champions League de la temporada passada, el Chelsea ha tornat a baixar un esglaó, la qual cosa ha portat el dirigent rus a insistir a fitxar grans promeses del futbol mundial perquè el projecte de Thomas Tuchel tingui continuïtat. I el nom de Gavi està marcat en vermell.

gavi fc barcelona europa press

Gavi segueix sense renovar el seu contracte amb el Barça / Europa Press

El Chelsea vol Gavi

El Chelsea sap que la clàusula de rescissió de Gavi és de només 50 milions, per la qual cosa el seu fitxatge no requeriria haver de negociar amb el Barça. Només fa falta el vistiplau del jugador, que sentint-se important en el Camp Nou només podria canviar d'aires amb un contracte irrefusable. El Chelsea li garanteix un salari de crac i importància en un dels grans de la Premier League. Tuchel, a més, està entusiasmat amb el possible fitxatge de l'andalús, ja que encaixa a la perfecció en els seus esquemes.

Gavi, per la seva part, continua centrat en el Barça i té la intenció de renovar amb el club blaugrana, que li ofereix un suculent augment de sou a canvi d'una clàusula de rescissió prohibitiva. Ja s'han produït els primers contactes i les sensacions són positives, encara que l'acord definitiu continua sense arribar.

Gavi Helibelton Palacios Barça Elche EFE

Gavi, en un partit de Lliga contra l'Elx / EFE

La massa salarial del Barça

El principal problema és que el Barça ha de mesurar al mil·límetre la massa salarial, un maldecap que ja ha provocat, per exemple, la sorprenent renovació d'Umtiti. El Barça necessita donar sortida a jugadors amb contractes alts, com ja ha fet amb Coutinho. Sense aquests moviments, el club no pot incorporar fitxatges ni, com és el cas, augmentar salaris així com així.

En el pla, és clar, apareix la renovació de Gavi, però l'andalús ha d'esperar que les peces econòmiques vagin encaixant. Si el jugador confia en el Barça i espera tindrà la seva merescuda renovació. Si no, Abramovich i Tuchel l'estaran esperant amb els braços oberts. El serial continua.

 

Imatge principal: Roman Abramovich, propietari del Chelsea / @chelseafc