Totes les jornades de la Kings League estan carregades de novetats i sorpreses que no deixen indiferent ningú. En la quarta jornada, a més de la possibilitat de poder tornar a veure a Gerard Piqué vestit de curt, amb les botes posades i defensant els colors d'un dels equips de la lliga que ell mateix presideix, David Broncano, famós còmic i presentador espanyol, va ser una de les sorpreses que l'exfutbolista del Barça tenia guardada per a la quarta jornada de la Kings League.

💰 Quant cobren els jugadors de la Kings League per partit? Un jugador d'1K revela el seu sou per partit
 

🎟️ Entrades de la Kings League per al Camp Nou: preus, on comprar i com obtenir-les
 

Això sí, no va aparèixer com a futbolista. Ho va fer a la grada, al costat del|juntament amb propi al Gerard Piqué i va ser l'encarregat de ser la mà innocent de les 'Cartas de la Lliga', que apareixen en el minut 18 de cada partit i que redueixen el nombre de futbolistes que participen en el partit des d'aquell minut fins al final del primer temps, és a dir, fins al minut 20 del duel|dol. A més, en aquest mateix rol, va ser l'encarregat de propiciar un fet històric de la Kings League, ja que, per primera vegada del que portem de competició, va sortir un 2 vs 2 que va propiciar una situació inèdita i que va acabar amb 2 gols de l'equip de Ibai Llanos.

David Broncano deixa oberta la possibilitat de participar en la Kings League

Però a més d'això, el nom de Davi Broncano va ser del més destacat de la passada jornada de la Kings League perquè va deixar entre oberta la possibilitat que, en alguna jornada, pugui debutar com a futbolista d'algun dels 12 equips. Ara bé, per fer-ho, el presentador gallec li va posar una condició molt clara a Gerard Piqué: que es repeteixi la fórmula de la seva carta i que tingui les mateixes possibilitats de sortir, és a dir, un 5%.

"En aquesta jornada no. Si em poseu una targeta del 5% de possibilitats, sí. Si no, no. Gerard té una targeta del 5% que no he vist enlloc. Efectivament, si toca la de Gerard jo jugo", va afirmar Broncona durant el descans d'un dels partits de l'anterior jornada de la Kings League. Però la carta de Piqué no va sortir en cap moment i el Cupra Arena es va quedar sense veure l'excentral de la Bonanova jugar amb un dels equips de la seva nova lliga.

Podria aparèixer la 'Carta Broncano' en un futur?

Malgrat aquest últim punt, les declaracions que va protagonitzar Broncano durant la seva visita a la Kings League no van descartar del tot la possibilitat de poder veure en un futur una 'Carta Broncano' que repliqui l'estratègia que en la quarta jornada es va veure amb Gerard Piqué i deixar a l'atzar la possibilitat de veure'l vestit amb la samarreta d'un dels equips de la Kings League. Si això acaba succeint, el següent pas serà el de veure si l'entrenador que tingui la seva carta decideix alinear-lo o no, un factor que veient el nivell dels equips, sembla bastant difícil.