El partit entre el Valladolid i el Barça va ser un compromís sense al·licients, i Dani Senabre creu fermament que "el Barça s'ha deixat anar". El periodista afegeix que "ja ens és igual tot". I la mostra més clara és aquesta derrota contra un dels equips candidats a perdre la categoria.

Però tot i aquesta derrota a Pucela, Senabre apunta que "si l'Espanyol baixa no serà culpa del Barça". A més, també diu que "l'Espanyol s'ha de preocupar menys del Barça i més del que passa a la seva graderia quan hi ha invasions de camp al terreny de joc amb la intenció d'atonyinar, precisament, els futbolistes blaugrana".

I més enllà del Barça i de l'Espanyol, Dani Senabre ha volgut posar el focus en Vinícius Júnior: "La inaudita, sense precedents, decisió del Comitè de Competició de treure-li la vermella a Vinícius, que és víctima del racisme, que estem a mort amb ell i en contra de tothom que va als camps de futbol a insultar per qualsevol raó, però això és una altra cosa". Senabre no entén que "ser víctima del racisme et doni carta blanca per tot". I veient com van les coses, ja no es descarta que a Vinícius "li donin la Lliga, la Champions, la Pilota d'Or, l'anell de campió de l'NBA i el Premi Nobel de la Pau".