El Barça ha deixat de ser aquell Barça que era una piconadora i ha donat pas a una versió molt irregular. Dani Senabre considera aquest Barça com una "muntanya russa" pels resultats i també pel joc. I contra el Mallorca es va tornar a veure un nou capítol decebedor, però que no va acabar de completar la remuntada com sí va passar amb el Celta de Vigo.

És una nova "davallada" del Barça, que "torna a fer un partit horrorós, amb batzegades, ràfegues de bon joc... en general, un partit nefast". I el periodista té regals per a tothom, ja que destaca que "Ter Stegen canta en els dos gols, seguint per la defensa.. res de Gündogan ni d'Oriol Romeu...".

I de positiu només destaca els papers de Gavi i de Raphinha. I també d'un altre jugador com és Lamine Yamal, que en va tenir suficient amb mitja hora per canviar la cara de l'equip culer: "M'és igual que tingui 16 anys, 5 o 84, m'és igual el que digui el DNI, comença a ser escandalós, gairebé insultant, que Lamine Yamal no sigui titular gairebé sempre". A la primera pilota que toca, "gairebé aconsegueix un penal", i a les cinc pilotes posteriors que rep, "les cinc se'n va del seu defensor". I Dani Senabre no creu amb la filosofia del "se l'ha de protegir, s'ha d'anar poc a poc... deixem de mirar el DNI i mirem el rendiment!".