Festival golejador i reanimació dels culers. L'exhibició culer va ser evident i Dani Senabre afirma que "el Barça contra l'Osasuna semblava el Barça femení". Golejada del masculí contra els navarresos i golejada del femení contra el Reial Madrid. Diumenge d'espectacle blaugrana.

El periodista destaca que el Barça va ser molt superior al seu rival​ i que l'única preocupació és que "el Barça es va deixar escapar l'oportunitat de fotre's un festival de gols". I creu que "si hagués volgut hagués pogut fer 7 o 8 gols". I assegura que "molt bé Ferran Torres, molt bé Dembélé... que es converteix en el futbolista del Barça amb més assistències de la temporada".

Però més enllà de diversos noms propis que van sobresortir, Senabre té un futbolista que va fer un partit excels: "El millor del partit, Gavi. Un escàndol el partit... filigranes, barrets, driblings, passades en profunditat i anar a la guerra". I l'ha arribat a comparar amb Pedri, ja que creu que "les coses que fa Pedri les pot fer Gavi, però coses que fa Gavi no les fa Pedri". I apunta que "Gavi podria ser millor que Pedri".

Més enllà de la golejada i del partit de dijous a l'Europa League contra el Galatasaray, la setmana acabarà amb un Clàssic al Santiago Bernabéu. I Dani Senabre deixa una pregunta a l'aire: "Quants dels d'ahir jugaran contra el Reial Madrid?".