El Barça va perdre als vuitens de final de la Copa del Rei. L'Athletic Club va passar per sobre del conjunt blaugrana després de 90 minuts i una pròrroga d'infart. Però aquesta "eliminació de Copa em preocupa un 3%", diu Dani Senabre.

El periodista explica que "tothom vol guanyar títols, però de què serveix la Copa? La Copa no val per res per al Barça". Tot i això, el que el deixa més tocat de tot és la lesió d'Ansu Fati: "L'estat físic d'Ansu Fati em preocupa el 97%". Reaparició, i lesió.

I si "el Barça va merèixer ser golejat", també ha enfocat els grans problemes: "No trobeu un pèl preocupant que el Barça estigui jugant amb els mateixos laterals que al 2012? Jordi Alba surt en els tres gols de l'Athletic, i Dani Alves".

Si aquesta vegada "Xavi no va estar gaire encertat", tampoc ho va estar el club amb Ousmane Dembélé. Senabre assegura que "no renovaria Dembélé amb tots els milions que demana, però tot el pollastre que estan fent els dos, sobretot el club, està molt a prop del xantatge". A banda d'afirmar que "és una cagada estratègica", conclou que "la imatge que dona el Barça en tot això és bastant millorable".