El Barça li ha dit prou a Dembélé i, perquè no quedin dubtes, ho ha fet públic a través de Mateu Alemany, el director de futbol del club, que aquest dijous ha afirmat als micròfons dels mitjans oficials que el jugador francès ha d'abandonar el Barça com més aviat millor.

"La realitat és que amb Ousmane fa cinc mesos que comencem les negociacions amb els seus agents, durant aquest temps hi ha hagut una comunicació contínua en la qual l'actitud del club ha estat la de voler la seva continuïtat. Se li han fet diferents ofertes, hem estat molt a sobre d'aquest tema, hem fet prou perquè el jugador consideri el que ha de fer amb el seu futur", ha afirmat Alemany.

Dembélé ha de sortir com més aviat millor del Barça

"Som a 11 dies perquè es tanqui el mercat i entenem que després de tot aquest procés, el jugador ha decidit no continuar i nosaltres el que volem són jugadors compromesos amb el Barça i tant pel seu bé com pel club ha de sortir com més aviat millor", ha sentenciat Alemany.

I és que al Barça ja saben quina ha estat la gran punyalada que Dembélé, amb l'ajuda de Moussa Sissoko, el seu representant, ha anat enarborant els últims mesos. El jugador fa temps que va decidir sortir, tret que el Barça li oferís uns diners que no té. Ha acordat el seu fitxatge per un altre club, amb el PSG com a principal candidat, que li ha demanat que aguanti fins al 30 de juny per no haver de pagar traspàs. Dembélé, que d'aquesta manera s'asseguraria una suculenta prima de fitxatge i un gran contracte, ha jugat amb el Barça, fent veure que es volia quedar, quan des de fa temps té pensant fer les maletes. El Barça no ho pensa permetre, per la qual cosa si Dembélé vol esgotar el seu contracte, ho farà assegut a la grada del Camp Nou.

Xavi Hernandez Barca EFE

Xavi Hernández, entrenador del Barça / EFE

Xavi, molt enfadat amb Dembélé

Una de les persones més enfadades amb Dembélé és Xavi Hernández, que se sent traït pel jugador. L'entrenador va demanar la seva renovació el mateix dia de la seva presentació com a nou entrenador del Barça. Setmanes després, va ser informat pel mateix Dembélé que la seva intenció era la de renovar i que l'acord seria oficial tard o d'hora.

Amb aquestes informacions, Xavi sempre que podia defensava Dembélé a les sales de premsa i a l'hora de plantejar els partits li donava un paper principal. Finalment, Xavi s'ha adonat que Dembélé havia estat jugant amb ell, ja que l'estratègia era una altra de molt diferent. El francès l'havia utilitzat per forçar la situació, així que arribats a aquest punt, el de Terrassa va ser el primer a proposar de deixar-lo fora de la convocatòria del partit d'aquest dijous contra l'Athletic Club. Per a l'entrenador, Dembélé ja no és jugador del Barça i l'únic que ha de fer és tancar la porta al sortir.

I després de tot l'enrenou, finalment Dembélé ha respost el "xantatge" del Barça a través d'un missatge a Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Believe (@o.dembele7)

 

Imatge principal: Ousmane Dembélé, en un partit del Barça d'aquesta temporada / Europa Press