El Manchester City ha demostrat que no es pot permetre més punxades i ha vençut a domicili el Crystal Palace (0-2). Els gols de Gabriel Jesús i David Silva pressionen el Liverpool de cara a la lluita pel liderat de la Premier League.

Els citizens, que arribaven amb un desavantatge de vuit punts a Selhurst Park, sabien que una victòria els permetia traspassar tota la pressió a un Liverpool que tindrà el clàssic d'Anglaterra aquest diumenge contra el Manchester United. Per superar l'obstacle del Palace, equip davant el qual ja es va deixar dos punts fa dues temporades, Pep Guardiola ha hagut d'experimentar en defensa i ha alineat dos centrals que no són centrals: Fernandinho i Rodri.

Tot i comptar amb Èric García i John Stones, que ha acabat tenint minuts després de tornar de lesió, Guardiola ha tirat d'inventiva i li ha sortit bé. El City ha tingut el comandament del partit, els seus atacs han fluït ràpidament, no ha patit en defensa i l'únic punt negre ha estat la definició, tasca que s'ha encarregat d'arreglar Gabriel Jesús.

El brasiler ha obert el marcador al minut 39 amb un cop de cap que s'ha colat fregant el pal. I dos minuts més tard, David Silva ha culminat un espectacular passada de cullera de Raheem Sterling per posar el 0-2 i deixar el partit sentenciat.

El City recupera el segon lloc de la classificació que li havia arrabassat per unes hores el Leicester City i suma 19 punts, cinc menys que el Liverpool que visitarà Old Trafford.