A Anglaterra cada vegada són més les veus que acusen a Cristiano Ronaldo del desastrós inici de temporada del Manchester United, una crisi galopant de mals resultats que ha acabat amb la destitució de Solksjaer, llegenda del club red devil i ara entrenador a l'atur.

I és que es considera que l'arribada a última hora de Cristiano Ronaldo a Old Trafford, no prevista, i l'obligatorietat que el portuguès fora titular, va enviar al bagul de l'oblit tot el treball dut a terme per Solksjaer durant la pretemporada, uns desajustos tàctics que han acabat amb un Manchester United descompensat que no és capaç de competir. "Ho sento per Solskjaer, perquè estava clar que tenien un pla ben definit per a l'equip. Aconsegueixen Sancho i es veia el que volia: Sancho per una banda, Rashford per l'altra, Cavani recollint les sobres, Greenwood incorporant-se a l'equip... Joventut, velocitat, driblatge i molta energia!", ha afirmat, per exemple, Paul Merson, llegenda de l'Arsenal. "Després, l'últim dia de mercat, arriba Cristiano Ronaldo i això ho va arruïnar tot. Tot se'n va anar per la claveguera", ha afegit.

Carlo Ancelotti crida Reial Madrid EFE

Carlo Ancelotti va convèncer Florentino Pérez que el retorn de Cristiano Ronaldo al Reial Madrid era una mala idea / EFE

Ancelotti li va tancar la porta a Cristiano

El que s'ha explicat menys és que el pla inicial de Cristiano Ronaldo era tornar al Reial Madrid. L'operació, portada amb sigil entre Florentino Pérez i Jorge Mendes, anava a servir per il·lusionar el madridisme, trist després de firmar un any en blanc, amb l'afegit que ja en aquell moment el president del Reial Madrid era conscient que Kylian Mbappé seguiria una temporada més al París Saint-Germain.

Cristiano Ronaldo, molt il·lusionat amb la idea, va arribar a comentar-s'ho a les seves més pròximes. El problema va ser quan Florentino Pérez li va explicar el pla a Carlo Ancelotti. L'italià, que al seu dia va ser acusat de perdre el control del vestidor, es va negar a haver de bregar una altra vegada amb Cristiano Ronaldo, conscient que hauria de jugar-ho tot. Ancelotti el va fer veure Florentino que no era una nova idea, fins que el president va quedar convençut.

Florentí Pérez Cristiano Ronaldo EFE

Florentino Pérez va intentar que Cristiano Ronaldo tornés al Madrid / EFE

Al Manchester United, després de ser descartat pel City

Sentint-se traït, Cristiano Ronaldo va intentar a la desesperada fitxar pel Manchester City, que amb la negativa del Tottenham de traspassar a Harry Kane necessitava incorporar un golejador. El City, tanmateix, necessitava treure's de sobre a un extrem, per la qual cosa va provar de vendre Sterling a la Juventus, sense èxit.

Sense temps ja per a més operacions, va arribar la trucada de Jorge Mendes al Manchester United. El club d'Old Trafford, que després d'un bon mercat preveia una temporada històrica, considera el fitxatge de Cristiano Ronaldo com la cirereta. Per a Solksjaer, en canvi, va ser un pes que ja no podria superar.

 

Imatge principal: Cristiano Ronaldo, jugador del Manchester United / EFE