Cristiano Ronaldo ha tornat a mostrar l'autoconfiança que té i ha concedit una entrevista a la cadena de televisió britànica ITV en què ha repassat l'actualitat futbolística. Una de les declaracions més destacades ha estat que "soc el número 1 de tota la història".

"Sé que soc dels millors de la història"

"No puc controlar el que li agrada a la gent, a algunes persones els agrada un jugador o un altre. Personalment crec que soc el número 1 de tota la història. Sé que soc dels millors de la història d'aquest esport", ha explicat Cristiano.

La rivalitat entre el davanter de la Juventus i Leo Messi en els últims 15 anys ha estat una de les més competides del futbol, si no és la que més. Tant el portuguès com l'argentí tenen 5 Pilotes d'Or cadascú, però Cristiano ha comentat que "vol guanyar la quantitat més grossa de Pilotes d'Or de la història".

Messi Cristiano van dijk rient Gala @uefa

"La relació amb Messi és bona"

"M'encantaria i crec que ho mereixo. Messi és un noi fantàstic i un jugador fantàstic, però crec que després de tenir sis, set o vuit (Pilotes d'Or), estaré més per sobre d'ell", ha afirmat. Tot i això, l'ex del Madrid ha assegurat que la relació que té amb Messi és "bona".

"No som amics, però hem compartit escenari en els últims 15 anys. La relació és bona i sé que em motiva per ser millor futbolista. Jo també el pressiono", ha sentenciat.