Dies després de veure com l'Agència Tributària demanava vuit anys de presó per a l'exjugador del Reial Madrid Xabi Alonso, per haver defraudat 2,49 milions d'euros, Cristiano Ronaldo fa un pas per salvar els seus problemes amb Hisenda. Al portuguès, que està en plena investigació del seu frau, se li reclamen 14,7 milions d'euros. Segons explica el diari As, la defensa del futbolista del Madrid ara assumeix el frau fiscal i ofereix un pacte de conformitat a Hisenda.

Precisament a Cristiano se li reclamen 25.693.315 euros per un presumpte frau fiscal de 14.768.897 euros i, el seu advocat, José Antonio Choclán, ara vol evitar possibles mals majors. S'acusa el portuguès de defraudar en els seus ingressos per drets d'imatge entre els anys 2011 i 2014, i ja havent prescrit els exercicis del 2009 i del 2010.

El mateix diari explica que Caridad Gómez Mourelo, Inspectora en Cap de Delictes Fiscals i persona qui ha de decidir sobre el pacte, ja va afirmar que "tenim persones a la presó per haver deixat de pagar 125.000 euros". Una mostra més del perquè la defensa de Cristiano vol pactar abans de tenir sobre la taula una petició de presó.