Cristiano Ronaldo no aguantarà gaire més temps a l'Aràbia Saudita. Com molts podien imaginar-se, està resultant tremendament complicada l'adaptació a un país tan diferent, i amb una cultura tan tancada. La barrera de l'idioma també ha estat un obstacle important que ha dificultat l'aclimatació de l'astre portuguès al seu nou club, l'Al-Nassr, al qual va arribar el mes de gener, després de ser acomiadat pel Manchester United.

Va tenir fortes discussions amb l'entrenador dels 'red devils', Erik Ten Hag, el que va provocar que optés per fer les maletes al mercat hivernal. I la seva prioritat en tot moment va ser romandre a Europa, una cosa que no va poder fer a causa de la falta d'ofertes. Així que no li va quedar de cap altre remei que marxar al continent asiàtic, i acceptar la proposta que Mohammed Bin Salman li va posar sobre la taula, que era molt difícil de rebutjar.

Perquè el va convertir en el futbolista més ben pagat del planeta i de la història, amb un sou de 200 milions d'euros anuals. No obstant això, els diners no ho són tots per a CR7, que tan sols ha necessitat uns quants mesos per prendre la decisió de voler canviar d'aires de nou. I com molts mitjans apunten, la seva intenció és tornar a la capital d'Espanya, on va estar durant nou anys, i va conèixer la seva actual esposa, Georgina Rodríguez.

Allà va ser on es va trobar més còmode i feliç, i enyora molt els seus dies a Madrid. Des que va marxar, va començar a penedir-se, i Ronaldo estaria desesperat per poder residir una altra vegada a la ciutat. Això explica per què es va oferir a Florentino Pérez, i va fer tot el possible per viure una segona etapa en el Reial Madrid, una petició que va ser rebutjada pel president i per Carlo Ancelotti. I també va provar sort contactant amb Enrique Cerezo i amb Diego Pablo Simeone.

Florentino Pérez i Carlo Ancelotti / Foto: Reial Madrid
Florentino Pérez i Carlo Ancelotti/ Foto: Reial Madrid

Va estar a prop de firmar per l'Atlètic de Madrid, encara que finalment l'afició es va posicionar en contra, i va obligar la directiva blanc-i-vermella a paralitzar la firma de Cristiano, que es va haver de quedar a Old Trafford en contra de la seva voluntat.

Florentino Pérez ofereix treball a Ronaldo... però no com a jugador

Si l'ex de la Juventus de Torí i del Sporting de Portugal acaba deixant finalment l'Al-Nassr, i torna a Espanya, Florentino Pérez li ha garantit que no li faltarà treball en el Santiago Bernabéu. Però, evidentment, no ho faria per ser jugador, ja que considera que és un cicle que s'ha de donar per tancat.

Oferiria a Ronaldo un càrrec com a ambaixador del Madrid, o fins i tot formar part de l'organigrama esportiu.