Cristiano Ronaldo està vivint una etapa de la seva vida molt diferent de l'Aràbia Saudita. Fa menys d'un any que el futbolista portuguès és jugador de l'Al-Nassr i ja ha vist clarament com segueix sent una gran estrella, però a diferent nivell. Juga en una competició menor, on se sent important i on segueix gaudint del futbol. Tot i això, no s'acaba d'adaptar al 100%.

El gest de Cristiano Ronaldo a l'Iran

I l'últim episodi polèmic que hi ha hagut amb Cristiano Ronaldo de protagonista no té res a veure amb el futbol, ja que ha arribat després que el passat mes de setembre el seu equip visités Teheran per jugar un partit de la Champions League asiàtica contra el Persepolis. Va ser el duel inaugural de la fase de grups de la Champions, amb victòria del conjunt de l'Aràbia Saudita per 0-2. I Cristiano Ronaldo, que no va ser protagonista sobre la gespa, sinó que ho va ser fora del terreny de joc.

El futbolista es va trobar amb l'artista Fateme Hamami, que té una paràlisi del 85% del cos i és una gran admiradora de Cristiano Ronaldo. En aquesta breu trobada l'artista li va mostrar algunes de les seves obres amb el futbolista portuguès dibuixat, mentre que ell ho va agrair amb una samarreta firmada, alguna abraçada i, fins i tot, algun petó.

99 fuetades a Cristiano Ronaldo, desmentides

Però aquesta trobada no es va acabar aquí, ja que després de viure aquell moment, la premsa iraniana ha assegurat que diversos advocats han presentat denúncies contra Cristiano Ronaldo per haver tocat Fateme Hamami. Les abraçades i els petons de Cristiano Ronaldo són motiu d'adulteri, segons el Codi Penal iranià.

I és per això que el que va fer Cristiano Ronaldo és considerat com a haram, que vol dir inacceptable o il·legal segons la llei islàmica. Per això Cristiano Ronaldo podria ser condemnat a 99 fuetades en el cas que torni a l'Iran.

Tot i això, la mateixa ambaixada de l'Iran a Espanya ha volgut desmentir aquesta informació i que en cap cas Cristiano Ronaldo serà penalitzat. A més, han recordat que el futbolista portuguès va viatjar a l'Iran i que va ser molt ben rebut per les autoritats locals.

Un motiu més d'aquesta situació complicada que viu Cristiano Ronaldo en la seva nova aventura a l'Aràbia Saudita. Moment tens el que podria viure el futbolista portuguès. De moment, ha tornat a Riad, la ciutat on resideix i on segueix jugant a futbol.