La UEFA confirma un secret a veus. Per culpa de l'impacte del coronavirus s'ajorna l'Eurocopa femenina, que finalment es disputarà a Anglaterra entre el 6 i el 31 de juliol del 2022 i no en l'estiu del 2021, com estava previst inicialment. Amb aquesta decisió la UEFA pretén evitar la coincidència amb l'Eurocopa masculina, també ajornada del 2020 al 2021 per la pandèmia de la Covid-19.

La principal idea per part de la UEFA és que el torneig femení sigui "l'únic centre d'interès", segons ha explicat en un comunicat després de la reunió del seu Comitè Executiu. La responsable del futbol femení, Nadine Kessler, ha afegit que tant la UEFA com la Federació Anglesa pensen que l'ajornament al 2022 és "el millor per al futbol femení".

Aleksander Ceferin, el president de la UEFA, ha agraït a la família del futbol la seva "unitat" i ha destacat la tasca de la Federació Anglesa, el comitè organitzador i les federacions membre. "Estan tan convençudes com nosaltres que l'ajornament al 2022 beneficiarà el futbol femení en general", ha conclòs.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.