Fer esport és saludable, i més després d'uns últims mesos marcats pel coronavirus i el confinament. Però com tot, s'ha de fer amb responsabilitat i seguint les normes, cosa que no sembla que tothom tingui present. Distància de seguretat i sense reunions a no ser que les regions sanitàries estiguin almenys en la fase 1.

I sembla que a Barcelona, on el coronavirus ha estat més devastador, hi ha molts que van a la seva. Després de superar mínimament la fase 0, ja dins la fase 0,5, la llibertat a la capital catalana sembla gairebé absoluta. Els esportistes han sortit aquest matí, entre les 6 i les 10 hores, com toca, però deixant imatges d'irresponsabilitat total.

El passeig Marítim de Barcelona s'ha omplert d'esportistes, ben a prop entre ells, i practicant tot tipus d'esports. Imatges de les 9 del matí:

Mentre alguns fan el seu propi desconfinament, els sanitaris es juguen cada dia la vida als hospitals per intentar salvar els malalts de Covid-19. És cert que les xifres confirmen la millora, però tothom ha de ser responsable.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.