La gravíssima situació econòmica del Barça preocupa, i molt, al barcelonisme. I és que després de l'ajornament de les eleccions que s'haurien d'haver celebrat aquest diumenge, ara el temor és que la situació de desgovern s'allargui més enllà del 7 de març, un segon ajornament que seria molt negatiu per al club.

És per això que Cor Blaugrana, un dels col·lectius que van impulsar la moció de censura, ha enviat un escrit amb caràcter d’urgència a la Comissió Gestora per proposar disposar de múltiples seus electorals "per garantir les eleccions a la presidència del club per al dia 7 de març".

Carles Tusquets President comissio gestora barca @fcb

Carles Tusquets, president de la Junta Gestora del Barça / FCB

Una seu per comarca, la solució ideal

Per a Cor Blaugrana, ampliar el nombre de seus garantiria les eleccions. "Donat que les dades epidemiològiques aportades en la reunió entre el Procicat i el FC Barcelona dibuixen un escenari de confinament comarcal i no municipal a partir del mes de març, proposem que es disposi d’una seu electoral en cadascuna de les 42 comarques de Catalunya. Com a segona opció, a la província de Barcelona, on es concentren el 83% dels socis, es podrien disposar d'11 seus i 1 per cada província. En total proposem 14 seus habilitant al màxim de culers a poder exercir el seu dret a vot".

Des de Cor Blaugrana, a més, demanen a la Junta Gestora que no s'utilitza la mala situació econòmica del FC Barcelona per tombar la seva proposta. "Som conscients de la delicada situació econòmica que té actualment l’entitat. Així i tot, el cost econòmic que suposi preparar les multiseus no pot ser mai una excusa per denegar aquesta proposta. Si aquesta fos la raó, estem convençuts que entre tots els barcelonistes trobaríem la manera de finançar unes eleccions que no es poden demorar per més temps".

Cor Blaugrana, a més, ha habilitat el hashtag #MultiseusFCB "perquè tot aquell soci i aficionat del Barça que consideri imprescindible que no es poden tornar a ajornar i allargar les eleccions per més temps donin el seu suport a través de les xarxes socials".

 

Imagen principal: l'escut del Barça, a l'entrada de les oficines del club / Europa Press