La Copa del Rei d'aquesta temporada comença a prendre forma. La Federació Espanyola (RFEF) ha fet aquest dilluns el primer sorteig entre els 112 equips que figuraven en els bombos. Recordem que l'eliminatòria és a partit únic i se celebrarà el pròxim 16 de desembre.

El Barça haurà d'esperar

El Cardassar i el Lucena han estat els dos equips que s'enfrontaran contra els dos equips de Champions, l'Atlètic de Madrid i el Sevilla, respectivament. Barça, Reial Madrid, Reial Societat i Athletic Club no han de disputar aquesta eliminatòria i és que els quatre han de disputar la Supercopa d'Espanya en el mes de gener de 2021. Els dos conjunts bascos encara han de jugar la final de la Copa 2019/20.

En aquesta primera ronda hi ha fins a 8 equips catalans. Els duels seran els següents: Terrassa - València, Gimnástica Segoviana - Girona, Llagostera - Espanyol, Ibiza Islas Pitiusas - Sabadell, L'Hospitalet - Almeria, Marino - Cornellà, Poblense - Olot, Marbella - Lleida. I l'equip presidit per Gerard Piqué, l'Andorra, es veurà les cares contra el Burgos.

Els guanyadors d'aquesta fase accediran a la segona eliminatòria del k.o., que tindrà lloc el 6 de gener.

Primera eliminatòria de la Copa del Rei

Terrassa 16/12 València
Gimnástica Segoviana 16/12 Girona
Llagostera 16/12 Espanyol
Ibiza Islas Pitiusas 16/12 Sabadell
L'Hospitalet 16/12 Almeria
Marino 16/12 Cornellà
Burgos 16/12 Andorra
Poblense 16/12 Olot
Marbella 16/12 Lleida