Leo Messi és patrimoni del Barça i ell se sent molt culer. Va haver de marxar al PSG per motius econòmics i per problemes financers culers, i ara és jugador de l'Inter Miami. Tot i això, des del Barça tenen molt clar que Messi tornarà a jugar al Camp Nou quan reobri. I el que s'espera és que es faci un partit d'homenatge per tal d'acomiadar-se d'ell de manera definitiva.

L'homenatge del Barça a Leo Messi

Ja fa mesos que es parla d'aquest partit, sobre quan es podrà fer i sobre qui el podria jugar. Les converses s'han anat repetint i tothom sap que l'astre argentí tindrà el comiat desitjat des de fa anys. I ara ha confirma el compte @memorabilia1899, que apunta que el partit d'homenatge serà entre el Barça i l'Argentina, que és la vigent campiona del món.

Leo Messi besando Argentina Copa del Mundo / Foto: Europa Press
Leo Messi fent un petó a la Copa del Món / Foto: Europa Press

Seria un partit previst per al 2024 i ja al nou Camp Nou, que té previst acabar les obres al novembre de l'any vinent. Per això el Barça podria començar a pensar en aquest duel. I l'Inter Miami, l'actual club de Messi, ja hauria aprovat el duel que es disputaria a Barcelona.

I seria coincidint amb les celebracions del 125è aniversari del Barça, que serà aquest proper any. Tot i això, veient el calendari, el més probable és aquest partit es disputés entre el desembre del 2024 i els primers mesos del 2025, i coincidint amb una data que no hi hagin partits de les diferents lligues.

Leo Messi té molt present el Barça

I Messi té molt clar que el seu amor pel Barça encara no ha marxat. El futbolista argentí va expressar fa uns dies, coincidint amb el premi de la Pilota d'Or que va rebre per vuitena vegada, que "segueixo el Barça, ho he fet sempre i ho continuaré fent. És el club que estimo i estimaré tota la meva vida".

Messi, que té molt present el Barça, també va recordar que "al Barça vaig aconseguir tot a nivell de clubs". I va acabar dient que "vaig tenir la sort d'estar al millor equip de la història". Leo Messi, doncs, que recorda el Barça i que aprova el partit d'homenatge que li voldran fer. Ara només caldrà que tanqui la data i que s'anunciï quin serà el rival.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!