La Reial Societat es prepara per viure un estiu mogut, que serà clau per al futur del seu projecte esportiu. Després de diverses temporades en la que ha estat capaç de consolidar-se en posicions europees amb Imanol Alguacil d'entrenador, ara podria perdre alguns dels seus millors jugadors, que han aixecat l'interès d'alguns dels clubs més importants de la Lliga. Els dos casos més famosos són els de Martín Zubimendi i Mikel Merino, que porten a l'agenda del Barça des de fa diverses temporades.

L'Atlètic de Madrid s'interessa en Robin Le Normand

Ara bé, en les últimes hores el nom que més està sonant per sortir de la Reial Societat és Robin Le Normand, un dels centrals més en forma de la Lliga en els últims cursos. El jugador d'origen francès, que jugarà l'Eurocopa d'Alemanya aquest estiu amb la Roja en tenir també la nacionalitat espanyola, ha cridat l'atenció de l'Atlètic de Madrid, que el considera com un futbolista que s'adaptaria a la perfecció dins dels esquemes defensius de Diego Pablo Simeone, que és un especialista a l'hora de treure-li partit d'aquesta classe de jugadors.

Robin Le Normand Seleccion España / Foto: Europa Press
Robin Le Normand amb la selecció espanyola defensant Endrick en l'amistós contra el Brasil disputat en el Santiago Bernabéu / Foto: Europa Press

De fet, segons ha informat Ràdio Nacional Espanyola, l'acord amb l'Atlètic de Madrid per Robin Le Normand ja està pràcticament tancat. Segurament s'espera que s'acabi l'Eurocopa per anunciar el fitxatge, però els detalls ja estarien concretats. En aquesta operació podrien entrar Javi Galán, que ha rendit a un gran nivell a Sant Sebastià, però també hi hauria d'haver diners pel mig, ja que el valor de mercat de 40 milions d'euros, i s'espera que l'Atlètic acabi aconseguint els seus serveis a través d'un traspàs que se n'aniria als 50 'quilos'.

Estiu de reconstrucció en l'Atlètic de Madrid

Així doncs, l'Atlètic de Madrid ja està molt a prop de tancar el primer fitxatge per a la temporada 2024/25. Però no serà l'últim. La secretaria tècnica matalassera és conscient que durant aquesta pròxima finestra de traspassos haurà de reforçar diverses posicions si no vol repetir l'any decebedor que han dibuixat, en el qual no han pogut competir per cap títol.

Diego Pablo Simeone cridant Atlètic de Madrid / Foto: EFE
Diego Pablo Simeone dirigint un partit de l'Atlètic de Madrid / Foto: EFE

Per tant, a més de la contractació de Robin Le Normand, els aficionats de l'Atlètic de Madrid esperen que arribin altres incorporacions de pes, tant al mig del camp com a la davantera. De moment no hi ha massa noms que hagin sonat amb forces, però s'espera que després de l'Eurocopa comenci el càsting per fitxar com a mínim també a un '9' de primer nivell i a un pivot defensiu.