El barcelonisme ha explotat després de transcendir que la població de Catalunya podrà saltar-se el confinament municipal per assistir a mítings polítics. Una mesura que contrasta amb la immobilitat de la junta gestora del Barça, que no només va ajornar les eleccions que s'havien d'haver celebrat abans-d'ahir, sinó que ha fixat la nova data per al 7 de març, en espera que el confinament passi a ser comarcal i amb la instauració del vot per correu ordinari.

I és que l'afició del Barça cada vegada està més impacient, veient com segueix el desgovern a un club que necessita amb urgència un nou president i una nova junta directiva que comenci a prendre mesures. I és que per sobre de la necessitat de començar a planificar la plantilla de la pròxima temporada, es troba l'apartat econòmic. Ja se sabia que el Barça no estava bé econòmicament, però la situació s'ha convertit en dramàtica després de sortir a la llum la memòria econòmica de l'entitat.

Membres de l'equip de Joan Laporta s'afegeixen a les crítiques

Pel que fa als candidats a les eleccions del FC Barcelona, les úniques persones que han mostrat públicament la seva opinió han estat les pròximes a Joan Laporta, el candidat que més ha incidit en la importància que s'ha de votar com més aviat millor per la dramàtica situació del club. Elena Fort, que formarà part de la junta directiva si Estimem el Barça s'imposa als comicis, ha escrit a Twitter: "Però per a les eleccions del Barça, on la previsió de mobilitat no passava de 15 mil persones, s'hi van negar... En fi, quantes coses per reflexionar!".

I també ha mostrat la seva opinió Enric Masip, excapità del Barça d'handbol, i que anirà a l'equip de Laporta si l'advocat guanya les eleccions. "Això és un insult! Que puguis trencar el confinament per anar a un míting i no per poder votar (eleccions al Barça) demostra en mans de qui estem governats. Gràcies al Govern i polítics per la decisió. Espero que rectifiqueu i deixeu votar ja!", diu.

 

Imatge principal: l'escut del Barça a les portes de les oficines del club / Europa Press