Una de les operacions més brillants que ha executat el Barça en les darreres temporades ha estat el fitxatge de Pedri González. El canari va arribar a l'entitat blaugrana com un migcampista amb molt de futur, i només aterrar al Camp Nou, es va convertir en un jugador imprescindible. Encara és molt jove, però ningú entén el Barça sense la presència del '8', ja que després de lesionar-se fa unes setmanes, els culers no estan aconseguint oferir el seu millor joc.

D'aquesta tipologia de futbolistes en surten ben pocs. I el Barça és un privilegiat, ja que es va avançar a tothom per firmar un migcampista que està enamorant a tot el món futbolístic. La directiva blaugrana va haver de viatjar fins a Las Palmas per fitxar-lo, i curiosament, a les Illes Canàries han descobert un jugador amb unes característiques molt similars a les de Pedri, que ja està a l'agenda dels grans clubs europeus.

Alberto Moleiro jugador Las Palmas / Foto: Europa Press
Alberto Moleiro disputant un partit amb la UD Las Palmas / Foto: Europa Press

Alberto Moleiro: lluita entre Barça i Liverpool

És un secret a veus que Joan Laporta vol repetir l'operació Pedri González, i prendre-li a la UD Las Palmas la seva perla. I és que el Barça està ben atent als moviments que pugui fer el seu clon: Alberto Moleiro. Els canaris han descobert un altre dels migcampistes més talentosos i joves d'Espanya i, ja comencen a rebre pressions dels clubs més potents del planeta.

Segons una informació de Don Balon, la Premier League està molt atenta al futur d'Alberto Moleiro, i el Liverpool, entrenat per Jürgen Klopp, és un dels principals candidats a fitxar-lo. Al mateix temps, segons apunta l'esmentada font, Laporta està intentant moure fils per tancar la seva incorporació com abans millor, però els reds també insisteixen en Moleiro com un fitxatge prioritari, degut a les mancances que tenen al mig del camp, i estarien disposats a abonar una quantitat d'uns 25 milions d'euros.

Klopp entrenando Liverpool / Foto: EFE - Vince Mignott
Klopp mentre dirigeix un partit d'aquesta temporada amb el Liverpool / Foto: EFE - Vince Mignott

Alberto Moleiro no durarà gaire temps a la UD Las Palmas

Tot i que encara no hi ha ofertes clares, ni cap acord concret, és evident que el futur d'Alberto Moleiro es desenvoluparà lluny de les Illes Canàries, i qui sap, potser també fora d'Espanya, ja que els equips de la Premier League, com és el cas del Liverpool, pressionen per tapar els forats que tenen al seu mig del camp. Klopp vol lluitar amb el Barça, als despatxos, per firmar el futbolista de la UD Las Palmas.

És molt complicat trobar un jugador del nivell de Pedri, i està clar que el '8' culer encara ha de demostrar la seva qualitat durant molts anys més. Però, Laporta també ha d'estar ben atent als nous cracs que van arribant al futbol d'elit, perquè qui sap, Moleiro es podria convertir en un migcampista titular del Barça en el futur, però de moment, el Liverpool també està interessat en el jugador.