El Barça s'ha deixat dos punts davant del Cadis en el partit corresponent a la jornada 24 de la Lliga Santander (1-1). Messi ha marcat des del punt de penal el gol que obert el marcador, però el Cadis ha pogut empatar als darrers instants de partit, també de pena màxima.

D'aquesta manera, els de Koeman no aprofiten la derrota de l'Atlètic de Madrid davant el Llevant i es compliquen encara més les opcions d'alçar el títol de Lliga davant d'un Madrid que segueix imparable i retallant distàncies als matalassers.

celebracion messi barcelona cadiz fcb

Messi celebrant el gol que li havia donat l'avantatge al Barça / EFE

Primera meitat de domini blaugrana

El Barça ha arribat al descans amb un 1-0 a favor gràcies al gol de Messi des del punt de penal al minut 32 de partit. Un avantatge per la mínima que no reflectia el domini blaugrana davant d'un Cadis inoperant que amb prou feines s'ha acostat a l'àrea de Ter Stegen.

Una primera part en la qual els de Koeman s'han mostrat superiors des del primer minut i en la qual li han anul·lat dos gols per fora de joc a De Jong i també a Pedri. D'aquesta manera s'ha arribat al descans, amb l'1-0 favorable al Barça.

celebracion cadiz barcelona efe

Els jugadors del Cadis celebrant el gol de l'empat als darrers instants de partit / EFE

Una nova errada de Lenglet condemna el Barça

La segona part ha continuat amb la mateixa dinàmica. El Barça ha disposat de la majoria d'ocasions i ha pogut ampliar distàncies en qualsevol moment, però no ha estat així. I no només no ha aconseguit sentenciar la victòria, sinó que els blaugrana s'han deixat empatar en els últims sospirs. Álex Fernández ha igualat el marcador després de transformar un penal provocat per Clément Lenglet, marcant l'1-1 definitiu.

El defensor francès ha perdut la fiabilitat que el va portar a ser un dels jugadors més importants a la rereguarda blaugrana i ja són tres els penals comeses al llarg de la temporada. Els errors han estat habituals, la defensa no transmet seguretat i diversos jugadors han quedat assenyalats en aquest aspecte.

Barça Cádiz Pedri EFE

Pedri durant una acció del partit d'avui davant el Cadis / EFE

El Barça queda a 8 punts de l'Atlètic

Contratemps important per als interessos del Barça en les seves aspiracions de retallar distàncies. Era el moment adequat, en el qual es feia imprescindible no fallar, i els de Koeman han desaprofitat una gran oportunitat d'acostar-se a l'Atlètic de Madrid. Així doncs, amb l'empat el Barça es manté en tercera posició amb 47 punts, a 8 punts dels matalassers.

La derrota de l'Atlètic de Madrid davant el Llevant (0-2) al Metropolitano retornava l'emoció a la Lliga, i més després del triomf del Reial Madrid a Valladolid (0-1). Però no hi ha temps per a lamentacions, ja que aquest dimecres el Barça rep l'Elx en el partit ajornat de la 1a jornada (Camp Nou, 19.00h).

Imatge principal: Messi rodejat de jugadors del Cadis en una imatge del partit / EFE