Roman Abramovich, propietari del Chelsea, cada vegada està més convençut que Eden Hazard tornaria a ser un dels millors jugadors del món si tornés a vestir de blue a Stamford Bridge. És per això que a Anglaterra ja especulen sobre l'inici d'unes converses amb Florentino Pérez, de moment informals, perquè Hazard torni a Londres.

El jugador belga, fart de la seva mala experiència a Madrid, veu amb molt bons ulls l'opció de tornar al Chelsea, on va aconseguir ser un dels millors futbolistes del món, mentre que el Reial Madrid no diria que no, ja que seria l'única manera possible de treure's de sobre un problema que sembla no tenir final, a més de servir per recuperar part dels 115 milions que al seu dia va pagar per fitxar Hazard. Acceptat ja que el fitxatge de Hazard va ser un error històric, el millor és recuperar el que es pugui i seguir endavant.

Hazard, un malson per al Reial Madrid

El problema, és clar, és que el Chelsea no pensa ni tan sols apropar-se a la xifra rebuda, ja que entén que el valor d'Hazard ha baixat considerablement tant per la seva edat, com sobretot per la seva col·lecció de lesions. El conjunt blue, segons diverses informacions, no posaria a sobre de la taula més de 40 milions d'euros.

Malgrat que el Reial Madrid veuria com l'operació seria econòmicament un fiasco, ja que el fitxatge de Hazard encara està lluny d'amortitzar-se, Florentino Pérez és conscient que pot estar davant de l'única oportunitat de recuperar part de la inversió, ja que els problemes físics de Hazard van pel camí de ser la cançó de l'enfadós.

Reece James, moneda de canvi

El Reial Madrid, tanmateix, té al cap una manera de treure partit de Hazard, i aquesta no és cap altra que intentar arribar a un acord amb el Chelsea per dur a terme un intercanvi. El conjunt blanc, que manté una excel·lent relació amb el club londinenc, necessita un lateral dret, ja que Carvajal està més temps a la infermeria que al terreny de joc, i en el Chelsea juga Reece James, un futbolista que agrada moltíssim a Carlo Ancelotti.

El Reece James, de 21 anys, és una de les grans perles del Chelsea, però l'enorme competència està provocant que presència a l'equip no sigui tot el que li agradaria, per la qual cosa de seguir així durant tota la temporada podria ser que el Chelsea es plantegés un traspàs. Valorat en aquests moments en 45 milions d'euros, Reece James podria entrar en l'operació Hazard, encara que molt possiblement el Chelsea demani una partida econòmica a més del jugador.

 

Imatge principal: Eden Hazard, jugador del Reial Madrid / Europa Press