L'afició del Reial Madrid va començar a veure que alguna cosa no anava bé amb l'arribada d'Eden Hazard, un futbolista que va generar moltíssima il·lusió, després de la seva primera aparició en la pretemporada, en la qual el jugador belga mostrava un notable sobrepès.

"És veritat. No mentiré. Si estic de vacances, estic de vacances. Vaig agafar cinc quilos a l'estiu. Soc dels que agafen pes ràpid i també el perdo. Al Lille, amb 18 anys, pesava 72 o 73 quilos i en guanyar múscul vaig passar a 75. I un mal dia, 77. A l'estiu vaig pujar a 80 quilos, però els vaig perdre en deu dies", va afirmar l'estrella del Madrid.

Hazard Twitter

La imatge de Hazard, en el seu debut amb el Reial Madrid, que va donar molt a parlar / Twitter / @JGuillermoGC

A l'hora de la veritat, però, Hazard no va perdre tant pes com va dir, i va anar acompanyat d'un espectacular serial de lesions que, després de dues temporades, no li han permès brillar vestit de blanc. De fet, hi ha que considera que el sobrepès és un dels motius pels quals el belga ha anat encadenant tantes visites a la infermeria. "Per a mi també és complicat [no anar al rebost]. Intento no menjar massa, intento no anar gaire al rebost a buscar pastes, que el tinc aquí al costat, però no és fàcil".

Polèmica després d'una temporada per oblidar

Amb aquest historial des que va arribar al Reial Madrid, i després d'una desastrosa temporada en què ha acabat per desesperar fins a l'aficionat dels blancs més optimista, aquest dissabte la polèmica ha inundat les xarxes socials després de transcendir la nova campanya publicitària en què participa Hazard, fins al punt que més d'un s'ho ha pres com una provocació de mal gust.

Concretament, es tracta d'una campanya publicitària de la cadena d'hamburgueseries McDonalds, que promociona unes hamburgueses especials relacionades amb la selecció de Bèlgica i la seva participació en la pròxima Eurocopa de futbol.

E3IvbtyXwAceI2G

L'hamburguesa 'red devils' de McDonalds / MdDonalds

A la imatge, que apareix a les ciutats més importants de Bèlgica, es veu el jugador del Reial Madrid amb les mans a la cara, meravellat davant de dues hamburgueses de la promoció.

Les xarxes, entre la burla i la indignació

Com era d'esperar, la imatge ha aixecat polseguera a les xarxes socials, amb persones que s'ho han pres a broma, però amb d'altres també que se senten molestes en el que consideren una falta de respecte d'un jugador que ha rendit molt lluny del que s'esperava d'ell. "No m'estranyaria que el Reial Madrid inscrigués a Bale al Master d'Augusta i a Hazard al Club de la Comèdia per a la temporada que ve", afirma un usuari. "A sobre, de conya", n'afegeix un altre.

hazard 1

"Bèlgica. McDonalds. Reial Madrid. En aquest ordre", escriu un tuitaire, en referència a la mítica bandera amb què va posar Bale en la qual posava "Gal·les. Golf. Reial Madrid. En aquest ordre".

 

Imatge principal: imatge promocional de McDonalds en la quual participa Eden Hazard / Twitter