Els braços de l'Aràbia Saudita abraçant el futbol europeu són cada vegada més llargs. Així ho demostra el fitxatge de Gabri Veiga per l'Al-Ahli. I és que l'assumpte ja no només se centra en jugadors veterans o que ja han superat l'equador de la seva carrera, ara també es deixen seduir jugadors joves com Veiga, de 21 anys. El futbolista passarà a cobrar 20 milions d'euros. La millor oferta que tenia a Europa eren els 2 milions que li anava a pagar el Nàpols.

El Celta de Vigo, per la seva part, cobrarà els 40 milions d'euros de la seva clàusula. Una quantitat que ja estan buscant on invertir. Necessiten un jugador que cobreixi el buit del davanter. I un dels futbolistes que agrada en el conjunt gallec és al FC Barcelona.

El Celta de Vigo busca al Barça al substitut de Gabri Veiga

Els responsables de l'entitat de Vigo saben que el Barça vol desprendre's d'algun dels seus davanters. Ferran Torres, Ansu Fati i Abde són els futbolistes que tenen les portes obertes. Sobretot els dos primers, que són els que agraden a Balaídos. Ambdós poden jugar en una posició semblant a què ocupava Veiga.

Ansu Fati celebrant el seu gol en el Gamper davant del Tottenham / Foto: EFE
Ansu Fati celebrant el seu gol en el Gamper davant del Tottenham / Foto: EFE

Tanmateix, sembla que el Celta haurà de buscar efectius en un altre club. Perquè ni Ferran ni Ansu Fati no tenen intencions de sortir. Ja han comunicat el Barça i els seus representants que no volen escoltar ofertes. I menys si és per anar a un club que a priori està per sota de l'entitat catalana.

El que sí que estaria disposat a sortir si li garanteixen la titularitat absoluta és Abde. El jove crac vol quedar-se al Barça, però prioritza tenir minuts i protagonisme. És el menys conformista dels tres i veuria amb bons ulls fer les maletes per ser un dels líders en un altre equip. Tanmateix, el seu perfil no interessa tant al Celta. Abde és més extrem pur, posició que no tenen intencions de reforçar.