El Reial Madrid s'ha emportat els tres punts en la seva visita al Celta (1-3) i es manté viu en la lluita per la Lliga. L'equip de Zidane n'ha tingut prou amb mitja hora de gran qualitat per sentenciar la victòria, gràcies a l'encert de Benzema, autor dels dos gols dels blancs. Ja en el descompte, Asensio ha fet l'1-3.

El Madrid, doncs, afegeix pressió a l'Atlètic de Madrid i al Barça, que aquest diumenge estan obligats a guanyar a Vitòria i Sant Sebastià, respectivament.

Benzema marca 2 gols en 11 minuts

El Reial Madrid ha començat molt bé el partit, seguint la línia del duel contra l'Atalanta. Amb Kroos i Modric controlant el joc, l'equip de Zidane ha aconseguit el domini davant d'un Celta nerviós i incapaç d'adaptar-se al fort vent que ha dificultat el control de la pilota durant tot el partit.

I a la primera ocasió clara ha arribat el 0-1, en una assistència precisa de Kroos a Benzema que el francès no ha desaprofitat per superar Villar amb un xut ajustat (19). El gol encara ha augmentat més el nerviosisme del Celta, que després d'una pèrdua absurda en defensa ha encaixat el segon, també obra de Benzema (30).

Celta Reial Madrid Benzema EFE

Benzema, celebrant el 0-1 a Balaídos / EFE

Faltava encara 1 hora per endavant i semblava que ja estava tot sentenciat, però poc abans del descans, en una jugada aïllada, ha arribat l'1-2. Falta llunyana executada per Denis Suárez i Santi Mina, tot sol, supera Courtois amb una rematada de cap (41).

El Celta es queda a les portes de l'empat

El segon temps ha començat diferent del primer. El Celta ha decidit fer un pas endavant, lluitar per la possessió de la pilota i apropar-se a Courtois, encara que fos a canvi de deixar espais a la seva esquena. El Reial Madrid, de fet, ha pogut sentenciar en un contraatac, però ni Valverde ni Vinícius no han aconseguit disparar. La resposta ha estat de Iago Aspas, que ha posat a prova Courtois amb un xut sec (62).

Celta Reial Madrid EFE

Lucas Vázquez i Santi Mina, disputant una pilota en el Celta-Reial Madrid / EFE

Amb el pas dels minuts, el Celta ha anat deixant cada vegada més espais, i al minut 77 Benzema ha estat a punt d'aconseguir el hat-trick, però Villar ha pogut desviar la pilota. I en el minut 82 ha arribat la millor ocasió del Celta, un llançament de falta de Iago Aspas que, després de fregar lleugerament en Casemiro, s'ha estavellat al pal.

Malgrat els intents desesperats del Celta per aconseguir l'empat, que ha acabat marcant de nou ha estat el Reial Madrid, mitjançant Asensio. L'equip de Zidane continua immers en la lluita per la Lliga.

Imatge principal: Benzema i Kroos, celebrant el 0-1 en el Celta-Reial Madrid / EFE