El Reial Madrid torna als quarts de final de la Champions League tres anys després. Els blancs han tingut un partit còmode i han superat per 3-1 (4-1, al global) a l'Atalanta gràcies als gols de Karim Benzema, Sergio Ramos (de penal) i Asensio.

Un pèssim Atalanta

El partit dels de Zinedine Zidane d'aquest dimarts no ha estat del tot bo, però és que el conjunt italià ha estat pèssim. Si mires la classificació de la Serie A, l'Atalanta és el quart just per sota d'Inter, Milan i Juventus, però el nivell que han demostrat a l'Alfredo Di Stéfano ha deixat en evidència als de Bèrgam.

Modric Atalanta Real Madrid EFE

Modric durant el partit / EFE

El càstig de l'anada no era excessiu per als transalpins, un escàs 0-1, i tenien la idea de poder remuntar a la capital espanyola. Els primers minuts han estat de tanteig i després el primer gol ha arribat per una errada descomunal que no et pots permetre en una tornada dels vuitens de final de la Champions.

El porter Sportiello s'ha vestit de Pare Noel, tot i estar de vacances, i els madridistes no han desaprofitat l'ocasió. Benzema ha obert la llauna i ha deixat l'eliminatòria vista per sentència. En aquell moment, l'Atalanta havia de marcar tres gols, una missió que es presentava gairebé impossible.

La punteria de Vinícius

Els minuts han anat avançant i l'única emoció dels madridistes era veure els detalls de qualitat de Vinícius. El brasiler és capaç del millor i del pitjor i el que queda clar és que no ha fet els deures des que va aterrar al Madrid. L'extrem té un problema amb la punteria i és que contra l'Atalanta ha estat incapaç de veure porteria i això que ha generat ocasions de perill.

Vinícius ha fet la jugada de la seva vida amb una cursa de més de 70 metres, regatejant els defenses i quan ho tenia tot per fer, falla en el xut. No obstant això, ell ha estat qui ha provocat el penal que ha transformat Sergio Ramos.

Celebracion Sergio Ramos Lucas Vazquez Real Madrid EFE

Celebració de Ramos i Lucas / EFE

Amb el segon gol, els de Zidane s'han relaxat i els italians han lluitat pel seu orgull i han volgut marcar un gol. Davant dels intents, s'han trobat amb unes grans respostes de Thibaut Courtois, però el belga no ha pogut fer res davant el golàs de Muriel de falta. Asensio ha acabat de sentenciar l'eliminatòria amb la tercera diana just un minut després.

El Madrid ja pot dir que ha arribat més lluny que el Barça i el Sevilla en aquesta Champions i les desfetes contra l'Ajax (2019) i el Manchester City (2020) als vuitens de final han tingut la seva resposta aquest dimarts. Veurem quin és el rival dels blancs, però el nivell dels de la capital hauria de millorar exponencialment per aspirar a l'Orelluda i poder competir contra els grans d'Europa.

El City, un dels favorits

L'altre partit de la nit ha estat el Manchester City-Borussia Mönchengladbach. Els de Guardiola són un dels grans favorits en aquesta Champions i han estat superiors als alemanys en els dos partits de l'eliminatòria. Kevin De Bruyne i Gündogan han fet els dos gols abans del minut 20 i han acabat matant el Gladbach (2-0), que poques opcions tenien amb el 0-2 de l'anada.

Imatge principal: Benzema celebra el seu gol / EFE