"Semblava una lliga de poble". Així és com ha definit Gerard Piqué l'actitud d'alguns dels presidents de la Kings League durant la jornada 4 de la competició en el programa setmanal que realitza la lliga a Twitch, anomenat After Kings. Amb el pas de les jornades, la intensitat dels partits de la Kings League va pujant de manera exponencial i això s'ha notat en les reaccions dels diferents presidents, que volen estar costi el que costi a la Final Four que es disputarà al Camp Nou. 

Ara bé, tot i que Piqué és conscient que hi ha molts nervis en tot el que envolta la seva lliga, com a president, no està disposat a acceptar alguns comportaments que van exhibir diferents presidents durant la jornada 4 que es va disputar al Cupra Arena. Protestes desmesurades als àrbitres, una invasió de camp durant un partit i cops violents contra l'immobiliari de la cabina on estan els líders dels equips, han estat els actes que l'organització de la lliga ha decidit recriminar. 

Ibai Llanos gesto Riquelme / Foto: Kings League
Ibai Llanos imitant Riquelme i Messi durant un partit de la Kings League / Foto: Kings League

Ibai Llanos, Spursito i Adri Contreras, els assenyalats 

Concretament, aquestes actituds han estat atribuïdes a 3 presidents: Ibai Llanos, Spursito i Adri Contreras, els líders de Porcinos FC, Rayo de Barcelona i El Barrio, respectivament. Ara bé, dintre d'aquests tres, el que s'ha endut la pitjor part ha estat el tiktoker Adri Contreras, que va envair el camp quan el seus futbolistes es van adjudicar el triomf contra 1K, l'equip que era el líder de la competició. Tant Gerard Piqué com Iker Casillas i el Kun Aguero, les tres personalitats que més a prop han estat del futbol professional, han titllat aquesta actitud de "vergonyosa". 

Ara bé el jove balearno ha estat l'únic assenyalat. Spursito, líder del Rayo de Barcelona, també ha tingut un avís per part del president de la lliga. En aquest cas, però, ha estat per propiciar alguns cops de puny contra la porta de la cabina en la qual estava tancat per veure el partit del seu equip mentre feia streaming al seu canal.

Piqué anuncia futures sancions esportives

Finalment, qui també ha rebut ha estat Ibai Llanos. Però en el seu cas, ha estat per les protestes que va realitzar contra l'àrbitre. "Anul·la'l ara, gos!" Aquestes van ser les paraules del famós streamer basc. Ara bé, Gerard Piqué ha vist que els tres presidents han demanat disculpes de manera sincera i ha decidit que tot es quedi en una advertència. Malgrat això, l'exjugador del Barça ha afirmat que "el president que es passi a la propera jornada, tindrà una sanció, serà a l'equip i serà com una expulsió".