A priori, la temporada 2024 anava a ser dura per a Carlos Sainz pel fet que ja sap que per a 2025, Ferrari ha decidit substituir-lo per Lewis Hamilton. Sigui com sigui, aquest darrer dissabte, el pilot espanyol va decidir agafar el toro per les banyes. Tot i ser avançat per Checo Pérez en les primeres voltes de la carrera, el ritme del '55' va ser brillant, permetent-lo deixar als seus retrovisors George Russell i Charles Leclerc.

Finalment, Sainz es va adjudicar la primera victòria davant el seu company d'equip en carrera, sumant el primer podi de la temporada i el 19è des que està a la F1 després d'una carrera formidable. El seu paper a Bahrain va ser un autèntic cop de puny sobre la taula i, com no podria ser d'una altra manera, post-carrera va ser preguntat per la hipotètica motivació que li suposava ser substituït per Ferrari de cara a la pròxima campanya. Carlos va respondre que en absolut, afirmant que no estava preocupat pel seu futur, però a una setmana de començar la temporada, ell mateix reconeixia estar més centrat en el seu futur que no pas en les primeres carreres de 2024 amb Ferrari.

Carlos Sainz Ferrari / Foto: EFE
Carlos Sainz, durant els dies de tests a Bahrain / Foto: EFE

Carlos Sainz només pensa en una cosa: demostrar la seva vàlua

De cara a la pròxima temporada, s'ha vinculat molt Fernando Alonso amb el seient que deixarà lliure Hamilton a Mercedes, però també s'ha especulat amb què podria ser el propi Sainz. No obstant això, el madrileny ha estat més relacionat amb el segon seient de Red Bull en el cas que la temporada de Checo Pérez no convenci, però, de moment, el mexicà ha firmat un gran inici amb el doblet segellat sobre l'asfalt de Sakhir.

Paral·lelament a les opcions Red Bull i Mercedes, alguns informes han vinculat Carlos Sainz amb Aston Martin, precisament, si Fernando Alonso deixés lliure una plaça. Ambdós acaben contracte a finals de la present temporada i Carlos Sainz ja sap que canviarà d'equip, però, ara com ara, l'únic guanyador de carrera no Red Bull de la darrera temporada només pensa en una cosa: demostrar la seva vàlua.

Carlos Sainz podio Baréin / Foto: EFE - Ali Haider
Carlos Sainz, celebrant el seu podi a Bahrain / Foto: EFE - Ali Haider

Alpine, l'únic equip que ha deixat clar que vol Carlos Sainz

Mentre que Red Bull seguirà seguint amb lupa la temporada de Checo Pérez i que Mercedes segueix sense mostrar cap on es dirigeixen els trets de cara a la seva nova cara, l'únic equip que ha deixat clar que vol Carlos Sainz de cara a la pròxima temporada és Alpine. No obstant això, la firma francesa travessa una crisi esportiva i institucional molt important i tenen francament complicat aconseguir la firma d'un pilot que, a Bahrain, va ser l'únic home en pista capaç d'aguantar el ritme dels Red Bull.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!