Serà una temporada molt dura per a Carlos Sainz. El '55' ja sap que, de cara a 2025, Ferrari li ha donat l'esquena, apostant per Charles Leclerc i anunciant el fitxatge estrella de Lewis Hamilton. Tot, poques setmanes abans de l'inici de la nova campanya, venint precisament d'una temporada en la qual l'escuderia italiana ja va influenciar diverses carreres de l'espanyol per considerar Leclerc el seu primer pilot.

Per aquesta raó, a banda d'enfrontar-se a un any en què veurem Sainz en moltes portades i parlant amb diversos dirigents de grans equips de F1Carlos també s'enfronta a un any de reivindicació. De fet, durant els tests de Bahrain, Carlos Sainz ha marcat el millor temps, sent l'únic pilot a trencar la barrera dels 1:30, tot i que George Russell i el propi Leclerc també van posar el seu monoplaça al límit amb el compost més tou.

Carlos Sainz tests Baréin / Foto: Europa Press
Carlos Sainz, durant els tests de Bahrain / Foto: Europa Press

Carlos Sainz: "Primer vull saber el meu futur i després centrar-me en les curses d'aquest any"

Sigui com sigui, en vista que la càrrega de combustible de cada monoplaça era un interrogant, és difícil extreure proves congruents dels tests. Només les tandes llargues aporten certeses i aquestes són que Red Bull apunten a ser de nou el cotxe a batre durant 2024. Checo Pérez va marcar un crono de mitjana d'1:30.6 i Max Verstappen d'1:30.7, sent els dos homes de l'escuderia austríaca els més ràpids amb el compost C3, és a dir, la goma intermèdia de la gamma de Pirelli.

Mentrestant, de cara a la nova temporada, Carlos Sainz ha deixat clar que el primer que el preocupa no és la temporada en si, sinó el seu futur: "Primer vull saber el meu futur i després centrar-me en les curses d'aquest any", aclaria el pilot madrileny davant els mitjans de comunicació espanyols de Bahrain.

Sainz: "Ara mateix l'únic que estem fent és parlar amb tots i veure una mica en quina posició està cada equip"

I és que, tot i que l'hegemonia de Red Bull i les bones sensacions generades per l'SF24 siguin un tema de gran interès, sembla evident que, per a la premsa espanyola, el futur de Carlos Sainz està per sobre. Per aquesta raó, el rebombori que es va crear al pàdoc de Sakhir en veure Christian HornerTeam Principal de Red Bull, reunit amb el pare de Carlos Sainz, va ser molt important.

De manera indirecta, davant els periodistes, el propi Sainz va parlar d'aquestes imatges, explicant que, "sincerament, no tinc ni idea de quan se solucionarà (el seu futur), perquè ara mateix l'únic que estem fent és parlar amb tots i veure una mica en quina posició està cada equip que està disponible per al futur i veure quin projecte quadra més amb les meves intencions", va aclarir l'espanyol.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!