La vacunació contra la Covid segueix avançant a bon ritme a casa nostra i per aquest motiu se segueixen obrint nous punts on administrar dosis. Si ja fa temps es va anunciar que el Camp Nou es convertiria en un centre de vacunació, ara ja és una realitat.

La vacunació al Camp Nou comença el 27 de maig

Coincidint amb el final de la competició del Barça d'aquesta temporada, l'estadi passarà a ser un centre més de vacunació massiva. I si vols vacunar-te al Camp Nou, a partir d'aquest dimecres ja pots demanar hora.

La cita prèvia del Camp Nou, però, no es podrà concertar fins el dijous 27 de maig, la data d'inici de la vacunació a les instal·lacions culers. Tot i que inicialment estava previst que s'utilitzés tota l'esplanada de l'estadi o més d'una sala per esdevenir un punt molt important i referent de vacunació a Catalunya, finalment només s'utilitzarà la sala Berlín. I estarà sota el nom Sala Berlín-Camp Nou FC Barcelona.

Camp Nou assaig coronavirus FC Barcelona

Assaig del coronavirus al Camp Nou / FC Barcelona

2.500 persones vacunades a la setmana

Des de la conselleria de Salut veuen que hi ha un bon ritme de vacunació i limiten la vacunació a l'estadi del Barça. Això sí, deixen la possibilitat oberta d'augmentar l'espai útil per si fes falta més endavant. La idea que està prevista i sobre la taula és arribar a vacunar unes 2.500 persones a la setmana al Camp Nou.

L'opció de l'estadi blaugrana com a punt de vacunació durarà tres setmanes, amb la possibilitat d'ampliar-se depenent de la situació de l'evolució del coronavirus que hi hagi a finals del proper mes de juny. I així el Camp Nou es convertirà en un punt de referència de vacunació, sobretot pel seu simbolisme.

Es preveu que hi hagin un total de quatre boxes de vacunació. L'entrada al recinte dels vianants serà per l'accés 20, situat al carrer d'Elisabeth Eidenbenz, podent també accedir en vehicle propi per l'accés 1 situat a l'Avinguda de Joan XXIII, sempre acreditant cita prèvia de vacunació.

camp nou barça efe

Uns aficionats del Barça i el Camp Nou de fons / EFE

Ara mateix la vacunació del Camp Nou tindrà cites majoritàriament per a la franja d'edat entre els 50 i els 59 anys, amb la possibilitat de també vacunar els de 60 o més que encara tinguin dosis per administrar.

Actualment les dades de la Covid a Catalunya van a la baixa i en els últims dies han caigut tots els indicadors. A més, pel que fa als contagis, es mantenen per sota dels 700 diaris. Els pacients d'UCI segueixen baixant i es mantenen per sota dels 400.

 

Imatge principal: Imatge del Camp Nou buit / FC Barcelona