El Barça visitarà el Cadis en la trenta-primera jornada de la Lliga EA Sports aquest dissabte 13 d'abril a partir de les 21.00 hores. El conjunt de Xavi afronta el duel en el millor moment de la temporada, després de vèncer el Paris Saint-Germain en l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. El conjunt català va firmar un partit molt complet i va recuperar la il·lusió al Parc dels Prínceps després de remuntar un 2 a 1 en contra. Els blaugrana arriben a aquesta nova jornada de lliga amb un ull posat a la tornada de l'eliminatòria de Champions, que es disputarà el pròxim dimarts 16 d'abril.

🔴 Barça - PSG, DIRECTE | Segueix el minut a minut del partit de la Champions League

Pel que fa a la Lliga, el Barça suma 67 punts i ocupa la segona plaça de la classificació. Els culers estan a 8 punts del Madrid, que és líder, a només una setmana de l'últim Clàssic de la temporada. Els de Xavi arriben motivats a la recta final de la competició domèstica i intentaran retallar el màxim de punts per lluitar pel títol.

El Cadis, d'altra banda, suma 25 punts i es troba en posicions de descens. El conjunt gadità està a només 3 punts del Celta de Vigo i necessita puntuar per lluitar la salvació. L'equip dirigit per Mauricio Pellegrino ha sumat només 4 victòries aquesta temporada, amb 13 empats i 13 derrotes.

Baixes i lesionats del Cadis - Barça

Pel que fa a les lesions, el FC Barcelona va recuperar Frenkie de Jong, Andreas Christensen i Pedri el passat dimecres. Tots tres jugadors van disputar minuts a París i s'espera que segueixin en la mateixa dinàmica per arribar de la millor manera a la tornada dels quarts de final de la Champions. Alejandro Balde i Pablo Gavi continuen essent baixa.

Xavi tampoc podrà comptar amb Robert Lewandowski, Íñigo Martínez i João Cancelo per acumulació de targetes. Els 3 jugadors tornaran pel pròxim partit davant el Reial Madrid.

D'altra banda, el Cadis arriba al partit amb les baixes de Rominigue Kouamé, Maxi Gómez, José Mari, Luis Hernández i San Emeterio.

Els jugadors apercebuts de sanció i que, per tant, si veuen groga aquest cap de setmana es perdran la jornada 32 de Lliga són Oriol Romeu, Andreas Christensen i İlkay Gündoğan.

Rotacions pensant en Champions

El Barça arriba a Cadis amb un ull posat a la Champions i Xavi podria fer variacions a la defensa per donar descans a jugadors com Ronald Araujo, Pau Cubarsí o Jules Koundé. Héctor Fort i Mykail Fayé tenen moltes paperetes de tenir minuts aquesta nit. Pel que fa al mig del camp, Sergi Roberto i Andreas Christensen també tenen moltes opcions de ser titulars, ja que no podran jugar la tornada dels quarts de Champions per acumulació de targetes i no és necessari que descansin. Al capdavant, Vitor Roque tindrà minuts per tal de suplir Lewandowski, qui complirà sanció.

Ter Stegen suma 5 partits consecutius sense encaixar gol

El porter de Mönchengladbach suma 5 partits consecutius sense encaixar gol. El Barça no rep un gol en contra a la Lliga des del 17 de febrer davant el Celta de Vigo. Des de llavors, ni Athletic Club, ni Getafe, ni Mallorca, ni Atlètic de Madrid ni tampoc Las Palmas han pogut batre la porteria del porter blaugrana.

Possibles alineacions del Cadis - Barça

Cadis: Ledesma, Iza, Fali, Victor Chust, Javi Hernández, Robert Navarro, Alex Fernández, Rubén Alcaraz, Rubén Sobrino, Chris Ramos i Juanmi.

FC Barcelona: Marc André Ter Stegen, Héctor Fort, Mikayil Fayé, Pau Cubarsí, Araújo, Christensen, Sergi Roberto, Fermín, Joao Félix, Lamine Yamal i Vitor Roque.

Horari i on veure el partit entre el Barça i el Cadis

El Barça visita al Cadis el dissabte 13 d'abril del 2024 a partir de les 21.00 hores a l'Estadi del Nuevo Mirandilla en un partit corresponent a la 31a jornada de la Lliga EA Sports 2023/24. El podràs seguir en línia a ElNacional.cat amb tota la prèvia des d'una hora i mitja abans amb totes les reaccions. Si els vols veure en directe per televisió, ho hauràs de fer a través de Movistar Plus.