Pep Guardiola regna a Anglaterra. Ja ho pot dir amb el cap ben alt perquè per segon any consecutiu ha guanyat la Premier League amb el Manchester City. En la seva primera temporada se li va escapar el títol de la regularitat a l'anomenada per molta la millor lliga del món, però ara no hi ha qui el superi. I ho ha confirmat al camp del Brighton després d'una golejada (1-4) el mateix dia que s'ha retirat del futbol professional el català Bruno Saltor.

Però no tot han estat alegries perquè, pendents del partit del Liverpool, el Manchester City s'ha posat les mans al cap. Els aficionats citizens presents al camp del Brighton han vist com el Liverpool marcava en el seu partit i el Brighton també ho feia. Una victòria dels reds i una derrota seva que els feia perdre el títol. Però les coses no han trigat gaire en canviar.

El City gràcies al Kun Agüero ha reaccionat a l'instant. Si Glenn Murray, del Brighton, ha fet el primer gol del partit al minut 27, al 28 l'ha fet Agüero. I aquesta ràpida diana ha donat un impuls definitiu al City. Gol al minut 38, just abans de la mitja part, que ja conduïa el títol cap a Manchester.

I la golejada s'ha completat a la segona meitat. Riyad Mahrez, primer, i després Ilkay Gündogan, han completat la golejada pel títol. 1-4 al marcador ja al minut 72 i partit resolt. La Premier s'ha anat certificant quan passaven els minuts fins al xiulet final, quan el City ha confirmat el seu sisè títol a la màxima categoria del futbol anglès.