El Reial Madrid pot treure profit del bon moment que travessa Luka Jovic. Perquè, si bé molts ja li donaven per perdut, i ja assumien que era un fitxatge més per a la llarga llista de fracassos, Carlo Ancelotti ha aconseguit recuperar-lo. Encara no s'ha vist la seva millor versió, i continua sent lluny d'aquest futbolista que va meravellar a la Bundesliga, i que va provocar que paguessin 60 milions d'euros per ell. Però ha deixat detalls interessants, i ha demostrat que pot ser molt important i vàlid.

Òbviament, té impossible ser titular, a causa de la presència de Karim Benzema, però sí que s'ha convertit en una alternativa interessant per a la banqueta. Pot tenir un paper important com a revulsiu, i ser una opció de garanties per donar descans als titulars. Encara que Florentino Pérez té altres plans, i sembla estar plantejant-se molt seriosament la possibilitat d'aprofitar-se dels bons partits que ha fet recentment, i vendre'l a un altre club.

Luka Jovic Alaves EuropaPress

Luka Jovic/ Europa Press

Ara mateix, en cas de ser posat a la venda, no li faltarien ofertes, a diferència de l'ocorregut als últims mesos. I és que a l'estiu, sense anar més lluny, va ser ofert a una gran quantitat d'equips, i a un preu baix, i fins i tot estaven disposats a deixar-lo marxar a préstec. No obstant això, res no va ser suficient, i finalment van haver de quedar-se'l a la plantilla, si bé ja li van advertir que no comptaven amb ell. Una situació que ha revertit a base de feina i esforç.

Això ha despertat, novament, l'interès d'esquadres com la Roma, que han pensat en la seva firma per al proper mes de gener. José Mourinho té el seu nom anotat a l'agenda, i ha contactat amb l'agent de Jovic, per conèixer la seva predisposició a abandonar el Santiago Bernabéu. Una altra entitat que segueix els passos de l'ex de Benfica, Eintracht Frankfurt o Estrella Roja és el Borussia Dortmund, que ha pensat en ell com a recanvi d'Erling Braut Haaland.

Però, sens dubte, és el Newcastle United el que més fort aposta per l'ariet nascut el 1997. Mohammed Bin Salmán vol fer grans inversions en el mercat hivernal, per intentar salvar el seu equip del descens de la Premier League. I seria disposat a fer una oferta molt interessant des del punt de vista econòmic, tant al Madrid com al futbolista.

Ancelotti tindrà l'última paraula amb Jovic

Florentí Pérez no té dubtes en ser qüestionat pel futur de Jovic, i en cas d'arribar una proposta interessant, l'acceptarà sense pensar-s'ho. Creu que és completament prescindible, i que tenen una bona oportunitat per treure bastants diners amb la seva marxa.

Florentí Pérez Reial Madrid Europa Press

Florentino Pérez/ Europa Press

No s'oblida dels problemes extraesportius que ha protagonitzat, i opina que el Madrid li queda gran. Però serà Ancelotti el que haurà de decidir.

L'italià confia en el '16', i està segur que pot ser important als seus plans.