Poc futbol s'ha vist al Santiago Bernabéu en una tarda de tràmit i amb un pobre Reial Madrid. El conjunt blanc, que es confirma com a tercer classificat de la Lliga Santander, ha sortit victoriós d'una migdiada que ha interromput Karim Benzema fent un hat-trick i que l'Athletic Club no ha sabut contrarestar (3-0).

Benzema i res més

El Madrid continua sobrevivint després del retorn de Zinedine Zidane gràcies a Benzema. No hi ha futbol, no hi ha idea, no hi ha una estrella i l'únic que manté viu el nivell de l'equip és el davanter francès. En una nova tarda de mínim futbol ofert pel conjunt madrileny, l'únic que ha sabut estar a l'alçada ha estat Benzema.

Ell ha estat l'únic que ha creat perill a un Athletic innocent i sense arguments. Si els bascos han tingut la pólvora mullada amb un inoperant Iñaki Williams de referent, els madrilenys han tingut la sort de tenir un eficaç Benzema. L'atacant francès ha tornat a marcar les diferències quan ha tingut l'oportunitat.

Karim Benzema Madrid Athletic Bilbao EFE

Després d'uns primers 45 minuts d'avorriment majúscul i d'un futbol paupèrrim per part dels dos equips, a la segona meitat tot ha canviat amb l'arribada dels gols. Al minut 47 Benzema ha fet el seu primer gol de cap i ja al 75 ha sentenciat amb el segon també de cap. I just abans del final, després d'una greu errada del porter basc, ha completat el hat-trick al 91.

Precisament el francès, la gran ànima del madridisme, ha fet els últims vuit gols del conjunt blanc. I aquest fet els ha permès no fer més el ridícul a la Lliga, l'última competició que tenen per gaudir i també patir.

El Bernabéu és sobirà

I mentrestant, entre capcinada i capcinada, els espectadors del Bernabéu han tornat a queixar-se. El futbol vist a l'estadi blanc per part del vigent campió d'Europa ha tornat a ser indigne, exceptuant els gols de Benzema. No ha estat la tarda ni d'Asensio, ni de Lucas Vázquez, ni de Modric, ni de Kroos, ni de Casemiro... només se'n salva l'atacant francès.

Luka Modric Beñat Raul Garcia Madrid Athletic EFE

Entre els moments destacats del partit hi ha hagut el patiment de la parròquia blanca a la primera meitat perquè cada arribada de l'Athletic era una clara ocasió de gol. Sort que els bascos no han tingut el seu dia. I l'afició del Madrid ha aprofitat per tornar a xiular Gareth Bale en els últims vint minuts de partit que ha disputat.

D'aquesta manera el Madrid suma tres punts més a la Lliga, consolidant-se com a tercer classificat, i deixa l'Athletic amb una opció menys per entrar a Europa.