"Si Catalunya s'independitza, no tinc por de res". Així de clar ha estat Agustí Benedito en ser preguntat sobre l'actual procés d'independència de Catalunya. L'empresari català i candidat a les eleccions del Barça del 2010 i el 2015 s'ha posicionat políticament i també en referència del futur del club blaugrana.

El conflicte arribaria, en cas d'independència, amb què passaria amb els equips catalans i el mateix Barça, en quina competició haurien de jugar o si seguirien jugant a la Lliga espanyola. Benedito, sabent que el Barça és un club indispensable en la competició espanyola, ha sobreposat l'esport al conflicte de les fronteres.

"A Catalunya estem vivint unes hores i uns dies d'una tensió forta de la política, i segurament que a Espanya el mateix, però jo crec que tira més veure un Barça-Madrid que qualsevol altre tema polític", ha explicat Benedito. I ho ha fet destacant el potencial i la repercussió, no només a nivell espanyol, sinó mundial, dels Clàssics entre el Barça i el Reial Madrid.