El Bayern de Munic és un rival del Barça a nivell esportiu, però també ho serà a nivell de fitxatges. El proper estiu es poden convertir en aliats, però també en enemics perquè podrien tenir els mateixos objectius. I les últimes informacions apunten que el club bavarès deixa Joan Laporta entre l'espasa i la paret amb un fitxatge que tenia en ment el club blaugrana. Un nou rival que caldrà batre a través del sentiment culer, ja que econòmicament no es podrà competir.

El Barça no té un pivot inqüestionable

El Barça està buscant les millors solucions per millorar el seu equip, mentre sap que té molts problemes a nivell financer. Per això haurà de tornar a fer equilibris per fitxar. I com que necessita cobrir diverses posicions, sembla que serà un mercat de fitxatges molt complicat. S'haurà de ser molt conscient de les possibilitats i saber fins a quin punt es pot arribar en cada moment.

Un dels llocs que caldrà reforçar és el migcentre, ja que Oriol Romeu no ha servit per a aquesta posició. I el Barça ja fa temps que està estudiant diversos pivots que puguin ocupar aquesta zona del camp tan important per al Barça. I el que sembla és que serà molt complicat perquè la competència és enorme. I no es podran fer bogeries a nivell econòmic.

Oriol Romeu Barça / Foto: Europa Press
Oriol Romeu jugant amb el Barça / Foto: Europa Press

Onana, una opció per al Barça

Un dels futbolistes que el Barça segueix des de fa temps és Onana, migcentre de l'Everton, que ha fet una gran temporada. El pivot belga, de 22 anys, té contracte amb el club anglès fins al 2027 i el seu valor de mercat és de 50 milions d'euros. Tot i això, sembla que podria marxar de l'Everton per un preu més baix.

Tot i això, el Barça es troba amb dificultats perquè el Bayern de Munic també el vol fitxar, tal com informa The Telegraph. I el club bavarès estaria disposat a fer una oferta de 40 milions d'euros, que ara mateix seria inassumible per al Barça. Per això és més a prop de Munic que de Barcelona.

I el que tot apunta és que serà una de les opcions més interessants d'aquest proper estiu. Onana és un jugador físicament superior i que està millorant molt amb la pilota als peus. I el que el Barça té al seu favor és que ha entrat dins del grup de jugadors controlats per l'agent Pini Zahavi, molt proper a Joan Laporta i que té molt bona relació amb el Barça. La decisió, encara que no està presa, podria arribar aviat.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!