Les coses han canviat radicalment amb Nico Williams en qüestió de tan sols una setmana. Perquè ha passat de ser un assumpte prioritari per al Barça, a quedar en els llimbs. Joan Laporta i Deco li van comunicar personalment que era l'elegit per completar el trident ofensiu, i ja es trobaven en converses amb el seu representant, i també amb l'Athletic Club de Bilbao, per provar de tancar un acord l'abans possible.

Una operació que a priori comptava amb el vistiplau de Hans-Dieter Flick, qui compartia opinió amb Xavi Hernández, i estava convençut que l'internacional espanyol era un reforç excel·lent i necessari. No obstant això, i encara que no discuteix que atresora unes condicions sublims, ha traslladat que considera que hi ha alternatives molt més convincents per a la banda esquerra. I per exemple, ha assenyalat Luís Díaz o Kingsley Coman.

Nico Williams
Nico Williams/ Athletic

Ambdós resulten molt més del seu grat, i ha demanat que donin prioritat als seus possibles desembarcaments en el Camp Nou, i s'oblidin de l'internacional espanyol, que s'ha quedat temporalment a la recambra. Una situació de la qual esperen poder beneficiar-se la resta d'admiradors que té l'extrem nascut l'any 2002, que no són pocs. Perquè no li faltaran ofertes per trair Ernesto Valverde, i poder sortir de San Mamés aquest estiu.

Chelsea, Manchester United, Liverpool, Arsenal, Aston Villa o Paris Saint-Germain han estat col·locats en la subhasta per Nico, i ara hi ha un conjunt que està fent tot el possible per evitar que s'escapi. Perquè el Bayern de Múnic té previst dur a terme una revolució a la plantilla, i desitgen incorporar múltiples fitxatges galàctics, com els de Jonathan Tah o Theo Hernández, que ja estarien pràcticament tancats. I també tenen en el punt de mira Williams JR.

Nico Williams

Vincent Kompany, l'entrenador que ha arribat per reemplaçar Thomas Tuchel, és un admirador de l'hispanoghanès, i ha demanat a la directiva bavaresa que pagui la seva clàusula de rescissió, i deixi el Barça en fora de joc.

Williams JR pot sortir del Athletic per tan sols 60 milions d'euros

Nico no s'ha pronunciat respecte al seu futur, i és plenament concentrat a l'Eurocopa, on serà un dels futbolistes a seguir de prop. Però sembla evident que no continuarà en el Athletic, a causa que la seva clàusula és de tan sols 60 milions d'euros, una xifra molt assumible.

Des del Allianz Arena poden assumir aquest cost sense problema, i cada vegada s'allunya més del Barça. Tot, per culpa de Flick.