El Barça ha de prendre decisions importants durant aquest estiu tant en l'apartat d'entrades com en el de sortides. Amb l'objectiu de tornar a construir un equip que pugui competir fins a les últimes instàncies tant a la Lliga com a la Champions League, el conjunt blaugrana haurà de protagonitzar un estiu ambiciós. Això sí, com ve sent habitual a les últimes finestres de traspassos, aquest mercat de fitxatges tornarà a estar condicionat per la complicada situació financera que travessa el club.

La Juventus de Torí s'interessa en Vitor Roque

I és que el primer objectiu que tindrà Joan Laporta abans d'intentar satisfer les necessitats d'Hansi Flick és tornar a la normal de l'1:1 del fairplay financer, que li permetria inscriure als nous fitxatges amb normalitat i aspirar jugadors de primer nivell. Per a això, s'haurà de desfer de diversos futbolistes, per rebaixar la massa salarial i ingressar una quantitat important de diners. Així doncs, s'espera que els primers moviments que es produeixin a Can Barça siguin diverses vendes que serveixin per rebre una xifra propera als 100 milions d'euros.

Vitor Roque Barça / Foto: Europa Press
Vitor Roque disputant un partit amb el Barça en Montjuïc / Foto: Europa Press

Els noms que podrien rebre les ofertes més rellevants són Ronald Araujo, Pedri i Raphinha, que han aixecat l'interès d'alguns dels millors clubs d'Europa. Tanmateix, en les últimes hores es podria haver obert una altra oportunitat que podria servir per solucionar part d'aquests problemes econòmics. I és que, segons ha informat tant Mundo Deportivo com la Gazzetta dello Sport, la Juventus de Torí s'ha interessat en el fitxatge de Vitor Roque, per qui podrien oferir 45 milions d'euros, una xifra superior a la que el Barça va pagar per ell fa uns mesos, sense comptar les quantitats variables,

Hansi Flick tindrà l'última paraula amb el futur de Vitor Roque

Malgrat que ha acabat aixecant la Coppa Italia, la temporada de la Juventus ha estat decebedora. De fet, també hi haurà canvi a la seva banqueta: Thiago Motta rellevarà Massimiliano Allegri. Amb aquest moviment, el conjunt italià desitja un altre davanter, per buscar un futbol més ofensiu, i les característiques de Vitor Roque encaixarien a la perfecció dins els seus plans. Ara bé, l'última paraula per autoritzar aquesta venda la tindrà Hansi Flick.

Thiago Motta dirigint al Bolonya / Foto: Europa Press
Thiago Motta dirigint el Bolonya / Foto: Europa Press

Amb Xavi Hernández a la banqueta, el futur de Vitor Roque semblava estar fora del Barça, però amb l'arribada de l'alemany podria canviar la situació. D'aquesta manera, caldrà estar molt atents a les informacions que surtin les pròximes hores per conèixer més detalls sobre aquest possible moviment.