El Bayer Leverkusen va fer història diumenge passat. El conjunt de l'aspirina, amb Xabi Alonso al present, va aconseguir la primera Bundesliga de la seva història, per deixar de ser, per sempre, el Bayer Neverkusen, com el denominaven els aficionats rivals.

El problema és que el conjunt d'Alonso, que ja va confirmar fa unes setmanes la seva continuïtat en el Bay Arena, ha de blindar tot el que pugui la seva actual plantilla, ja que totes les seves estrelles tenen ofertes per canviar d'aires. I una de les peces cobejades és Jeremie Frimpong, el lateral dret de l'equip alemany.

Jeremie Frimpong amb el Bayer Leverkusen / Foto: Europa Press
Jeremie Frimpong, en un partit del Bayer Leverkusen / Foto: Europa Press

El Reial Madrid vol Frimpong

Tal com informa Fabrizio Romano, periodista expert en mercat internacional, Frimpong és a l'agenda del Reial Madrid, el Manchester United i el Bayern de Munic, a la qual cosa s'afegeix que el jugador vol canviar d'aires, ja que entén que està en un moment òptim per aconseguir un gran contracte.

El Bayer Leverkusen no li tancarà la porta, encara que demana un mínim de 50 milions d'euros per asseure's a negociar. Segons algunes informacions, Frimpong ja ha iniciat contactes amb el Reial Madrid, fins al punt que a Alemanya ja sospiten que ambdues parts hagin arribat ja a un acord.

Frimpong i Xabi Alonso saluden a l'afició del Bayer Leverkusen / Foto: Europa Press
Frimpong i Xabi Alonso, saludant l'afició del Bayer Leverkusen / Foto: Europa Press

Format al Manchester City

El possible fitxatge de Jeremie Frimpong pel Reial Madrid seria un moviment de gran nivell, ja que la seva progressió ha estat constant, fins a convertir-se en un dels millors laterals drets d'Europa. Malgrat ser neerlandès, Frimpong no es va formar als Països Baixos, sinó al Manchester City, des d'on va passar pel Celtic de Glasgow davant d'aterrar en el Bayer Leverkusen.

Amb 23 anys, Frimpong ja ha demostrat la seva qualitat i potencial com a lateral dret, i la seva arribada al Reial Madrid podria proporcionar una opció sòlida i jove en aquesta posició, especialment com a possible reemplaçament de Dani Carvajal en el futur. El preu de 50 milions d'euros sembla raonable, considerant el mercat actual i el potencial que el jugador podria aportar al club blanc.