El Barça ha aconseguit guanyar la final de la Copa de la Reina de la passada temporada davant el Logronyo (3-0) en una final ajornada a causa de la pandèmia del coronavirus. El partit s'ha disputat a l'estadi de la Rosaleda de Màlaga.

Malgrat el resultat final, al Barça li ha costat avançar-se davant d'un Logronyo ben plantat al terreny de joc, defensant molt bé i amb una pressió avançada. No ha estat fins al minut 42 quan el Barça no ha pogut obrir el marcador, mitjançant un penal transformat per Alexia.

El Logronyo, sense temps de reaccionar

El segon gol ha tardat un minut a arribar. Un Logronyo que ha arribat fatigat al final del primer temps i ha vist com Aitana marcava el segon gol del conjunt de Lluís Cortés a dos minuts per arribar al descans.

Un golàs espectacular d'Aitana ha decantat la final. La de Sant Pere de Ribes ha creuat mig camp i s'ha plantat a la frontal de l'àrea per afusellar a la portera Pamela Tajonar, que ha fet un gran partit.

Jennifer Hermoso ha sentenciat la final

La segona part ha començat de la mateixa manera que ha acabat la primera, amb les blaugrana dominant i sense deixar fer el pas endavant al Logronyo, que buscava retallar distàncies.

Finalment, una gran arribada de Leila per la banda esquerra ha permès a Jennifer Hermoso sentenciar la final i posar el 3-0 definitiu al marcador.

Ja son reines de Copes

D'aquesta manera el Barça s'ha proclamat campió de la Copa de la Reina 2019/20, la 7a del palmarès blaugrana i la 6a de la dècada. Així doncs, el conjunt blaugrana deixa enrere els sis títols de Copa, amb els quals empataven en el palmarès històric a Espanyol i Llevant.

A partir d'ara, les de Lluís Cortès passen a dominar aquesta disciplina de la mateixa manera que ho fa el Barça masculí. El Barça femení ha fet història.

Imatge principal: Les jugadores del Barça celebrant la Copa de la Reina / EFE