Els grups d'opinió impulsors de la moció de censura van presentar fa uns dies les noves mesures que havien determinat per incentivar els socis a què signin la moció contra Bartomeu i la seva junta directiva. L'objectiu: recollir abans del 17 de setembre les 16.521 signatures necessàries per tirar endavant la moció.

Una d'aquestes mesures ha estat l'encartellada de diferents llocs de la ciutat comtal on es podia llegir el nom de diversos dels punts habilitats per recollir les signatures. Les zones escollides han estat, sobretot, l'Eixample i Les Corts, amb algun dels cartells penjats davant del Camp Nou, a Travessera de les Corts.

Cartell moció contra Bartomeu Més Que Una Moció

Aquest és el cartell que s'ha penjat per diferents llocs de Barcelona. / Més Que Una Moció

Encartellada moció de censura Bartomeu Més Que Una Moció

Un cartell enganxat a la Travessera de les Corts, davant del Camp Nou. / Més Que Una Moció

Aquests grups d'opinió, que avui han rubricat la seva signatura a la moció de censura contra Bartomeu, tenen previst comunicar un nou recompte de firmes a principis de la setmana que ve, i en aquell moment es podrà intuir si la tendència convida a pensar que s'arribaran a aquestes 16.521 firmes o si, al contrari, la moció de censura no prosperarà i Bartomeu seguirà al càrrec fins al cap de setmana del 20 i 21 de març, la data fixada per a les eleccions.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat