Canvis i més canvis des de l'arribada de Joan Laporta a la presidència del Barça. Arribant al tram final de les auditories, la nova directiva blaugrana segueix amb els moviments en l'estructura executiva del club. I l'últim en caure ha estat Bill Mannarelli, qui era el director de l'Àrea Patrimonial i màxim responsable de l'Espai Barça.

Canvis a l'Espai Barça

Contractat al 2014 per Josep Maria Bartomeu, l'executiu nord-americà era un dels responsables principals de la reforma del Camp Nou i de les construccions del nou Palau Blaugrana i de l'Estadi Johan Cruyff. Mannarelli treballava al costat de l'exvicepresident Jordi Moix, el responsable primer de l'Espai Barça fins el dia de la seva marxa del club.

La decisió de prescindir de Mannarelli, segons ha avançat l'Ara, és una de les primeres accions de la nova directora corporativa del club blaugrana, Maribel Meléndez.

Espai Barça nou Camp Nou FC Barcelona

Imatge de l'Espai Barça / FC Barcelona

I segons apunta Mundo DeportivoAnna Aznar és des d'aquest dilluns la nova directora de l'Àrea Social, agafant el relleu de l'acomiadat Pere Jansà. Precisament, és un dels primers nomenaments en unes setmanes en què a banda de Mannarelli i Jansà, la nova direcció del Barça també ha prescindit del CEO Òscar Grau, del fins ara director de les seccions professionals Albert Soler, del responsable dels serveis jurídics Román Gómez Ponti i del director general corporatiu Jordi Joly.

Les factures per sota del límit

Aquest nou canvi en l'estructura de l'Espai Barça arriba després de les primeres conclusions que s'han extret de les auditories que estan previstes que exposin els resultats en les properes setmanes. Fa uns dies Goal va explicar que la junta de Laporta ha detectat contractes que van esquivar els controls interns.

bartomeu moix obres estadi johan cruyff Sergi Alcázar

Josep Maria Bartomeu i Jordi Moix visitant les obres de l'Estadi Johan Cruyff / Sergi Alcàzar

Concretament, s'han trobat factures no superiors a 200.000 euros que han esquivat per poc el control del Comitè d'Adjudicacions. Segons la mateixa informació, es van fer desenes de contractes de 196.000, 198.000 i 199.000 euros que van evitar passar controls interns i no van acabar passant per junta directiva.

 

Imatge principal: Bill Mannarelli durant una presentació de l'Espai Barça / FC Barcelona